Συνεδριάζει την Τετάρτη το δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου

1ο θέμα της ημερήσιας διάταξης η συζήτηση για τις εργασίες ανάπλασης στην Κουντουριώτου

Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στις 18.00 συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα παρακάτω:

1.Συζήτηση εν’ όψη της έναρξης των εργασιών, για την ανάπλαση της οδού Κουντουριώτη και Ελ. Βενιζέλου, έργο χρηματοδοτούμενο από ταμείο Ανάκαμψης. (Εισηγ. Εντεταλμένος Δ.Σ. κ. Β.Γερολυμάτος)

2.«Σύσταση Επιτροπής Παράδοσης και Παραλαβής Δημοτικών ακινήτων κατά την έναρξη ή τη λήξη της μίσθωσης». (Εισηγ. κ. Γ.Μάγγα – Αντ/χος κ. Χ.Αγγελοπούλου)

3.«Λήψη απόφασης για την παραχώρηση του κτήματος ΦΙΞ στο ΣΩΜΑΤΕΙΟ STREET FOODS IN GREECE για τη διοργάνωση OCTOBER FEST, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, από τις 17 έως και 20/10/2024. (Εισηγ. κ. Μ.Παρακατσελάκη – Εντεταλμένη Δ.Σ. κ. Μ.Ζούρου)

4.«Καθορισμός τιμής μονάδας για 1μ.μ. πρόσοψης ακινήτου και για 1μ.μ. εξωτερικής διακλάδωσης για τον προσδιορισμό των χρεώσεων για έργα αποχέτευσης » (Εισηγ. κ. Μ.Σαραφίδου – Αντ/χος κ. Η.Μπάρμπας)

5.«Έγκριση παράτασης ή μη της μίσθωσης ακινήτου επί της οδού Πρασίνου Λόφου 92, όπου στεγάζεται το ΚΑΠΗ Πρασίνου Λόφου» (Εισηγ. κ. M.Γκούμα – Αντ/χος κ. Κ.Γεωργοπούλου)

6.«Χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης ποσού ύψους 1.000,00€ σε αιτούμενη προς τούτο, οικονομικά αδύναμη οικογένεια αναφορικά με την απόκτηση του πρώτου παιδιού». (Εισηγ. κ. A.Φωτοπούλου –
Αντ/χος κ. Δ. Αϊβατζίδου)