Τα εκλογικά κέντρα για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Τα εκλογικά τμήματα στον βόρειο τομέαΑπό τις 7 το πρωί της Κυριακής (06/10) μέχρι τις 7 το απόγευμα θα είναι ανοιχτές οι κάλπες για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Στην τελική ευθεία η κούρσα για την προεδρεία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, με τις κάλπες να ανοίγουν την ερχόμενη Κυριακή 6 Οκτωβρίου από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα. Σε περίπτωση που υπάρξει αυξημένη προσέλευση, ιδίως κατά τις τελευταίες ώρες, ενδέχεται να δοθεί και παράταση.

Σε όλη την επικράτεια έχουν ανακοινωθεί 950 εκλογικά τμήματα. Σε κάθε ένα από αυτά θα υπάρχει ένα tablet, μέσω του οποίου θα γίνεται η διασταύρωση των στοιχείων και στο τέλος η καταμέτρηση των ψήφων.

Οι εκλογείς μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα, ανεξάρτητα από το πού διαμένουν ή πού ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα στις εθνικές, αυτοδιοικητικές και ευρωπαϊκές εκλογές.

Σημειώνεται ότι στον β’ γύρο δικαίωμα ψήφου θα έχουν μόνο όσοι ψήφισαν στον α’ γύρο.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες και οι αλλοδαποί που κατοικούν μόνιμα και νόμιμα στην Ελλάδα και είναι 16 ετών και πάνω. Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι αν δεν είναι μέλη, μπορούν να εγγραφούν στους καταλόγους ως μέλη ή φίλοι και να ψηφίσουν καταβάλλοντας το ποσό των 3 ευρώ. Πρέπει να έχουν μαζί τους αποδεικτικά έγγραφα για την ταυτοποίηση (πχ αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης).

Τα εκλογικά τμήματα στον βόρειο τομέα

18 εκλογικά τμήματα θα έχει στους Δήμου του βόρειου τομέα το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, τα οποία αναγράφονται στον παρακάτω πίνακα.

Στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας όσοι επιθυμούν θα μπορούν να ψηφίσουν στο Πνευματικό Κέντρο Ν. Φιλαδέλφειας (Ν. Τρυπιά 45).

Αναλυτικά τα εκλογικά τμήματα εδώ.