Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Μιχαηλίδης: «Η φωνή του Ηρακλείου»

Σήμερα στις 15.00 η κηδεία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Νέα Ιωνία – Συλλυπητήριο μήνυμα του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Ο Γιώργος Μιχαηλίδης, που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή, 29/09, ήταν ενεργό μέλος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, με συμμετοχή σε όλους τους εργατικούς αλλά και πολιτικούς αγώνες. Ιδιαίτερα γνωστός στη γειτονιά ήταν καθώς εκφωνούσε για πολλά χρόνια τις παρελάσεις και τις Γυμναστράδες του Δήμου Ηρακλείου, με τον Σύλλογο να κάνει λόγο για τη «φωνή του Ηρακλείου».

«Ήταν γνωστή η μεγάλη του αγάπη και η ακάματη υποστήριξη στον πολιτισμό, όντας φανατικός κινηματογραφόφιλος, βασικός συντελεστής για τη δημιουργία του δημοτικού μας κινηματογράφου “Νοσταλγία”, αλλά και ερασιτέχνης ηθοποιός. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το φωτεινό χαμόγελο, τη ζεστασιά και την καλοσύνη που εξέπεμπε και αγκάλιαζε όλους τους συναδέλφους. Τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του», αναφέρει ακόμα ο Σύλλογος Εργαζομένων.

Η επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν στον λογαριασμό της Παλαιστινιακής Παροικίας Ελλάδας.