Φυσάει Κόντρα: Άμεση λύση για τα 100 παιδιά εκτός παιδικών σταθμών – Η διοίκηση Ζορμπά πρέπει να τελειώσει

|||

|||

..
..
..

“Να βρεθεί άμεσα λύση για τα 100 παιδιά που έμειναν εκτός παιδικών σταθμών” ζητάει το “Φυσάει Κόντρα“. “Η γαλάζια Διοίκηση Ζορμπά ως κακέκτυπο της αποτυχημένης κυβέρνησης Μητσοτάκη, με τέτοιες κινήσεις σπρώχνει τον κόσμο στην ιδιωτική παιδεία” αναφέρει το δημοτικό σχήμα. Ακολουθεί η ανακοίνωση: 

Είχαμε διαφωνήσει με το βιαστικό κλείσιμο του παιδικού σταθμού της Τρωάδος. Είχαμε προειδοποιήσει τη διοίκηση Ζορμπά ότι μια τέτοια εξέλιξη θα βάλει σε κίνδυνο θέσεις για τα παιδιά της πόλης μας.

Ο Ζορμπάς για μια ακόμα φορά αποδείχτηκε ανεπαρκής και επικίνδυνος για την Αγία Παρασκευή.

Μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του Νομικού Προσώπου των ΠΑΙΣΔΑΠ ανακοινώθηκε ότι 100 παιδιά και βρέφη έμειναν εκτός. Παιδιά και βρέφη εργαζομένων γονέων, οι οποίοι θα αναγκαστούν να πληρώσουν ιδιωτικούς σταθμούς.

Φυσικά δε μας κάνει εντύπωση. Η γαλάζια Διοίκηση Ζορμπά ως κακέκτυπο της αποτυχημένης κυβέρνησης Μητσοτάκη, με τέτοιες κινήσεις σπρώχνει τον κόσμο στην ιδιωτική παιδεία.

Απαιτούμε να βρεθεί ΑΜΕΣΑ λύση για τα 100 παιδιά και βρέφη που αιτήθηκαν θέσης και πετάχτηκαν έξω για τη φετινή χρονιά. Ο νέας παιδικός σταθμός στα Πευκάκια καλώς ετοιμάζεται. Μέχρι τότε όμως δεν μπορούν οι διοικήσεις να αφήνουν εκτός σταθμών παιδιά της πόλης μας.

Αυτή η ντροπή πρέπει να τελειώσει. Όπως και η δημαρχία Ζορμπά. Που μόνο κακό κάνει στην Αγία Παρασκευή.

Δείτε ακόμα: Δήμοι σβήνουν τα φώτα για να εξοικονομήσουν χρήματα