Λαϊκή Ενότητα: Το κράτος του Ισραήλ βομβαρδίζει και δολοφονεί παντού – Εκατοντάδες νεκροί και στο Λίβανο.

Τον δολοφονικό χαρακτήρα του κράτους του Ισραήλ που δεν διστάζει να βομβαρδίσει αμάχους ακόμα και μέσα στο Λίβανο, καταγγέλλει η Λαϊκή Ενότητα – Ανυπότακτη Αριστερά.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου της Λαϊκής Ενότητας – Ανυπότακτης Αριστεράς έχει ως εξής:

Το κράτος δολοφόνος του Ισραήλ γενικεύει τον πόλεμο. Βομβαρδίζει όχι μόνο την Γάζα σκοτώνοντας μέχρι τώρα πάνω από 40000 ανθρώπους αλλά και στο Λίβανο, όπου έχει σκοτώσει σε λίγες ημέρες πάνω από 700 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά. ΗΠΑ και ΕΕ στηρίζουν τις εγκληματικές ενέργειες του Ισραήλ. Νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας 8,7 δις δόθηκε από τις ΗΠΑ για την συνέχιση των εγκληματικών του επιχειρήσεων!!!

Οι δηλώσεις αξιωματούχων των ΗΠΑ και της Γαλλίας για παύση των βομβαρδισμών, ενώ παράλληλα βοηθούν το Ισραήλ, είναι προκλητικά υποκριτικές.

Το ίδιο ισχύει και με την ελληνική κυβέρνηση και τον Έλληνα πρωθυπουργό, που ενώ συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό του Λιβάνου στο περιθώριο της Συνόδου της Γεν. Συνέλευσης του ΟΗΕ και έκανε δηλώσεις για ανάγκη αποκλιμάκωσης, συνεχίζει τις απαράδεκτες οικονομικές, πολιτικές και στρατιωτικές σχέσεις με το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ, καθιστώντας και την χώρα μας συνεργό και εκθέτοντας την σε μεγάλους κινδύνους.!

Ο ελληνικός λαός όμως , σε αντίθεση με την κυβέρνηση, συμπαραστέκεται στον Παλαιστινιακό λαό και στον λαό του Λιβάνου και εκφράζει την αλληλεγγύη του με κάθε τρόπο.

Η Λαϊκή Ενότητα-Ανυπότακτη Αριστερά, εκφράζοντας και τα συναισθήματα της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, απαιτεί:


-Άμεση διακοπή των σχέσεων της Ελλάδας με το κράτος του Ισραήλ που δολοφονεί.
-Να σταματήσουν τώρα οι βομβαρδισμοί
-Άμεση αναγνώριση ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους στα όρια του 1967.