Γ. Οικονόμου: Δε θέλω να χαλάσω το κλίμα αλλά πρέπει να λέμε αλήθειες (vid) - EKFRASI.net

Γ. Οικονόμου: Δε θέλω να χαλάσω το κλίμα αλλά πρέπει να λέμε αλήθειες (vid)

Γ. Οικονόμου: Δε θέλω να χαλάσω το κλίμα αλλά πρέπει να λέμε αλήθειες (vid)

Η τοποθέτηση του Γιώργου Οικονόμου, επικεφαλής της «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή», κατά τη συνεδρίαση απολογισμού για το 2023.

Και με ευθύνη του Δήμου διαλύθηκε η σύμβαση για το δημαρχείο. Κάθε χρόνος καθυστέρησης κοστίζει 600.000 ευρώ.
– Το έργο της οδικής ασφάλειας χάθηκε οριστικά. Είμαστε μόνος Δήμος που εντάχθηκε στο πρόγραμμα και τελικά δεν τα κατάφερε.
– Έπρεπε να φτάσουμε στο 2023 για να μάθουμε ότι μπορούμε να πάρουμε δάνειο από το Ταμείο Παρακαταθηκών για το Μακρή. Άλλο 1.000.000 ευρώ επιβάρυνση λόγω της καθυστέρησης.
– Γιατί η πόλη δεν απέκτησε βρεφικούς σταθμούς;

Επικαιρότητα

Ηράκλειο Πολιτών: Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα της παράταξής μας

Ανακοίνωση από την παράταξη του Γιώργου Παπαδημητρίου για την εκδήλωση της παράταξης “Ηράκλειο Πολιτών” για την πρωτοχρονιάτικη πίτα Εκατοντάδες συμπολίτες μας παραβρέθηκαν στην εκδήλωση της