Δράση για την Πρόληψη και τη Διαφύλαξη Γονιμότητας από το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Αγ. Παρασκευής

Το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Αγ. Παρασκευής και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) διοργανώνουν εκδήλωση – δράση για την πρόληψη κα τη διαφύλαξη γονιμότητας ΑΜΗ (Αντιμυλλέριος Ορμόνη). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 7:00′ μ.μ., στο Αμφιθέατρο του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής (οδός Νεαπόλεως 7, Αγία Παρασκευή), υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Αγίας Παρασκευής έχει ως εξής:

Tο Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ. σε συνεργασία με το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής σας προσκαλούν στην Δράση «Πρόληψη – Διαφύλαξη Γονιμότητας ΑΜΗ (Αντιμυλλέριος Ορμόνη), ένας αξιόπιστος δείκτης Γονιμότητας».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 19:00, στο Αμφιθέατρο του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής (οδός Νεαπόλεως 7, Αγία Παρασκευή), υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής.

Επισημαίνεται πως με το πέρας της εκδήλωσης, όσες γυναίκες το επιθυμούν μπορούν να κλείσουν ραντεβού για Δωρεάν Εξέταση μέτρησης της AMH στην είσοδο του αμφιθεάτρου (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί στο Α’ Δημοτικό Ιατρείο, (Γούναρη 30, Κοντόπευκο), την Πέμπτη 26/9 και ώρες 9:00′-14:00′.