Έρχεται η Γιορτή Τσικουδιάς στη Μεταμόρφωση

Έρχεται η Γιορτή Τσικουδιάς το διήμερο Παρασκευή, 20 και Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024 στη Μεταμόρφωση. Η Γιορτή συνδιοργανώνεται από την Ένωση Κρητών Μεταμόρφωσης και το Δήμο Μεταμόρφωσης. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο παράλληλο της εθνικής οδού προς Λαμία (Λ. Κατσώνη και Ερμού, δίπλα στα πρώην έπιπλα Σιλβεστρίδη) και θα συμμετέχουν, ο Νίκος Ζωιδάκης την Παρασκευή και το συγκρότημα του Πέτρου Μαρουλή το Σάββατο.

Αναλυτικά, η κοινή ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας του Δήμου Μεταμόρφωσης και του Δ.Σ. της Ένωσης Κρητών Μεταμόρφωσης έχει ως εξής:

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης και η Ένωση Κρητών σας καλούν στη Γιορτή Τσικουδιάς που διοργανώνουν την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 9:30′ το βράδυ, στο παράλληλο της Εθνικής οδού προς Λαμία, Λ.ΚΑΤΣΩΝΗ ΚΑΙ ΕΡΜΟΥ (δίπλα πρώην  έπιπλα ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΔΗ).

Σας περιμένουμε όλους για να περάσουμε δύο υπέροχες κρητικές βραδιές, απολαμβάνοντας άφθονη τσικουδιά και κρητικά εδέσματα……..

διασκεδάζοντας με τραγούδια και χορό με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα την Παρασκευή με τον  ΝΙΚΟ ΖΩΙΔΑΚΗ και το Σάββατο με το συγκρότημα του ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΡΟΥΛΗ!!!

Θα χαρούμε πολύ να σας συναντήσουμε όλους εκεί !!!