Γήπεδο ποδοσφαίρου 5×5 στο 2ο Δημοτικό Λυκόβρυσης

Νέο γήπεδο ποδοσφαίρου 5×5, στο οποίο στρώθηκε ειδικός τάπητας, απέκτησε το 2ο Δημοτικό Λυκόβρυσης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης έχει ως εξής:

Ένα πανέμορφο, σύγχρονο και ασφαλές γήπεδο ποδοσφαίρου 5×5 απέκτησε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Λυκόβρυσης, καθώς ολοκληρώθηκαν από συνεργείο του Δήμου οι εργασίες κατασκευής του. Το προαύλιο του σχολείου μεταμορφώθηκε, καθώς τοποθετήθηκε ειδικός τάπητας, μπήκαν τέρματα και πλέον περιμένει να υποδεχθεί τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου με το «πρώτο κουδούνι».

Την ίδια στιγμή στις αρχές της εβδομάδας θα ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακατασκευής και  του γηπέδου μπάσκετ, στο πλαϊνό προαύλιο του 2ου Δημοτικού Λυκόβρυσης.

Αναφερόμενος στο θέμα ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης δήλωσε: « Είμαστε χαρούμενοι που παραδίδουμε στα παιδιά μας ακόμη ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 5×5, αυτή τη φορά στο 2ο Δημοτικό Λυκόβρυσης. Είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά θα απολαύσουν το παιχνίδι τους μέσα σε ένα περιβάλλον ασφαλές και όμορφο. Να σημειώσω ότι έρχεται ένα ακόμα αθλητικό στολίδι στο ίδιο σχολείο και αυτό θα είναι το νέο γήπεδο μπάσκετ με προδιαγραφές και ασφαλείς μπασκέτες. Παράλληλα συνεχίζεται η ενεργειακή αναβάθμιση του σχολείου! Και όλα αυτά είναι μόνο η αρχή».

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Μπελεχρής τόνισε: «Παραδώσαμε ένα νέο γήπεδο ποδοσφαίρου 5×5 στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Λυκόβρυσης ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς. Καθημερινά εργαζόμαστε για να κάνουμε τα σχολεία μας πιο ασφαλή πιο λειτουργικά και πιο όμορφα. Τα έργα όμως συνεχίζονται καθώς τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθούν και οι εργασίες στο γήπεδο μπάσκετ στο πλαϊνό προαύλιο του 2ου Δημοτικού σχολείου Λυκόβρυσης».