Στέφανος Κορκολής – Σοφία Μανουσάκη απόψε στη Γλυφάδα

Στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας απόψε (02/09) στις 8.30 μ.μ. η συναυλία με τον Στέφανο Κορκολή και τη Σοφία Μανουσάκη – Είσοδος ελεύθερη

Ο Δήμος Γλυφάδας αναφέρει για την αποψινή συναυλία με τον Στέφανο Κορκολή και τη Σοφία Μανουσάκη:

«Η πρώτη μεγάλη συναυλία του Σεπτεμβρίου απόψε στη Γλυφάδα μας ! Σε μια ξεχωριστή βραδιά θα ξεδιπλωθεί ολόκληρος ο μουσικός κόσμος του Στέφανου Κορκολή, μουσικές και συνθέσεις με την υπογραφή και το μοναδικό του ύφος. O διεθνούς φήμης συνθέτης πέρα από την αναδρομή στο έργο του και τις δικές του επιτυχίες, θα ερμηνεύσει ο ίδιος τραγούδια που έχει γράψει για άλλους σπουδαίους τραγουδιστές όπως ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Νάνα Μούσχουρη, ο Γιώργος Νταλάρας, η Δήμητρα Γαλάνη, η Μαρινέλλα, ο Μάριος Φραγκούλης και άλλοι.

Στη σκηνή του θα ακουστούν τραγούδια όπως το «Θες», «Κάποιες φορές», «Σβήσε το φεγγάρι», «Δεν είσαι εδώ», «εκατό φορές κομμάτια», «Οι αποσκευές», «Σ ́έχω ερωτευτεί» και φυσικά δικές του επιτυχίες όπως το «Σκόνη και θρύψαλα», «Στους πέντε ανέμους», «Το σημάδι του σκορπιού» και άλλα.

Μαζί του η ταλαντούχα Σοφία Μανουσάκη, βασική ερμηνεύτρια του Στέφανου Κορκολή τα τελευταία χρόνια, η οποία μεταξύ άλλων μετράει ήδη στο ενεργητικό της δύο διπλούς χρυσούς δίσκους σε έργα Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος δημόσια την αποκάλεσε «αποκάλυψη μεγατόνων».

Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Γλυφάδας είναι δωρεάν για όλους, κατοίκους και επισκέπτες της πόλης, με απόφαση του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου, ο οποίος καθιέρωσε αυτό το Φεστιβάλ, που έγινε θεσμός. Αντί εισιτηρίου ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του.

Την ευθύνη και τον συντονισμό των εκδηλώσεων έχει ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Στέλιος Κουρουπάκης, ενώ η Δημοτική Αστυνομία υπό τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Ταβερναράκη μεριμνά ώστε να υπάρχει απόλυτη τάξη και ασφάλεια στον χώρο.

Οδηγίες για τη μετακίνηση

Μετά το τέλος των συναυλιών και των θεατρικών παραστάσεων, δύο λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας είναι σταθμευμένα στην 3η Μαρίνα και μεταφέρουν δωρεάν τον κόσμο στις γειτονιές της Γλυφάδας, ακολουθώντας τα εξής δύο δρομολόγια:

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 1 : 3η Μαρίνα, Ελευθερίου Βενιζέλου, Βουλιαγμένης, Ιασωνίδου, Κων. Αθανάτου/Άγιος Τρύφωνας, Ελευθέρου Ανθρώπου, Πλατεία Καραϊσκάκη, Μικράς Ασίας, Γεννηματά, Μυστρά.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 2 : 3η Μαρίνα, Ζέρβα, Πλατεία Κατράκη, Αγίου Νικολάου, Ρήγα Φεραίου, Γούναρη, Εφορία, Αγία Τριάδα, Νάξου, Όλγας, Παπανδρέου/ΔΕΗ, Δελφών, Ιθάκης, Μυστρά.»