Ενημερωτική δράση του 11ου ΓΕΛ Περιστερίου με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη - EKFRASI.net

Ενημερωτική δράση του 11ου ΓΕΛ Περιστερίου με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη

||||||
||||||

      Στο 11ο ΓΕΛ Περιστερίου πραγματοποιήθηκε στις 19/5/2022, επίσκεψη της υπεύθυνης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Περιστερίου Λιλή Καρκούλια και του βιβλιοθηκονόμου Γιώργου Ζούλια ύστερα από πρόσκληση της ομάδας δράσεων της βιβλιοθήκης, που αποτελείται από τη διευθύντρια του σχολείου Τριανταφυλλιά Θανασιά και τις Εκπαιδευτικούς κ.κ. Θεοδώρα Σιμιντζή και Βάια Βάρφη.

 

      Η κα Καρκούλια μίλησε στους μαθητές της Α’ Λυκείου για τα οφέλη της φιλαναγνωσίας και ο κ. Ζούλιας έδειξε τον τρόπο καταλογογράφησης μέσα από τους δύο τόμους μακροοικονομίας και μικροοικονομίας που εστάλησαν στο σχολείο, μετά τη συμμετοχή και διάκριση των μαθητών στο διαγωνισμό Οικονομίας που συμμετείχαν κατά τη διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς.

 

     Στη συνέχεια, πρόσφεραν στους μαθητές της Α’ Λυκείου που παρακολούθησαν τη δράση δύο τόμους που αναφέρονται στην ιστορία του Περιστερίου με αφιερώσεις της Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος Μαίρης Τσιώτα – Μάρκου. Ακολούθησε διάλογος με τους μαθητές, οι οποίοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για όλα όσα άκουσαν.

Επικαιρότητα

Πράσινο Κίνημα: Πολιτικό έγκλημα η ψήφος στις ΣΜΠΕ του ΚΑΖΙΝΟ και των εξορύξεων υδρογονανθράκων από το Π. Σ. Αττικής

Το Πράσινο Κίνημα καταγγέλλει την ψήφιση κατά πλειοψηφία της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) από την Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, για το Καζίνο στα σύνορα Αμαρουσίου