Εκδήλωση για το AI στην Εργατική Λέσχη Νέας Ιωνίας - EKFRASI.net

Εκδήλωση για το AI στην Εργατική Λέσχη Νέας Ιωνίας

ΔΥΠΑ: Λήγουν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα με Τεχνητή Νοημοσύνη

«Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε κατανοητά για το “A.I.” – την Τεχνητή Νοημοσύνη γιατί απεχθανόμαστε τα αρκτικόλεξα»

Μια άκρως επίκαιρη εκδήλωση – συζήτηση για το A.I. διοργανώνει η Εργατική Λέσχη Νέας Ιωνίας (Σουλίου και Δέρκων, πλ. Αναξαγόρα) την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στις 20.00. Εισηγητής θα είναι ο Έκτορας Δελαστίκ, ερευνητής, μέλος του πανελλαδικού σωματείου στην Έρευνα και την τεχνολογία και αρθρογράφος.

Η Εργατική Λέσχη αναφέρει σχετικά: «Παρ’ ότι η συζήτηση χρονολογείται από την εποχή της συγγραφής του Ταλμούδ μέχρι σήμερα, είναι από τη στιγμή της δημόσιας προσβασιμότητας του ChatGPT που ξεκινήσαμε να βομβαρδιζόμαστε με αρθρογραφία για την Τεχνητή Νοημοσύνη στην καθημερινή μας ζωή.

Ας συζητήσουμε λοιπόν για το τι είναι και τι δεν είναι, τον τρόπο που καλύπτεται δημοσιογραφικά, την πιθανή της θέση στην οικονομία και τις επιπτώσεις στην εργασία».

Επικαιρότητα

Ρόδος: «Μισθώνει 82 τ.μ. σε παραλία και έχει καταλάβει 1.200 τ.μ.!», καταγγέλλει το Δίκτυο Ομπρέλα

Ρόδος: «Μισθώνει 82 τ.μ. σε παραλία και έχει καταλάβει 1.200 τ.μ.!», καταγγέλλει το Δίκτυο Ομπρέλα

Αυθαιρεσίες και καταπατήσεις ελεύθερου κοινόχρηστου χώρου σε παραλίες της Ρόδου καταγγέλλει το «Δίκτυο Ομπρέλα – Δίκτυο για την προάσπιση του δημοσίου χώρου» Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η