Σίμος Ρούσσος: “Στο Χαλάνδρι έγινε δημοψήφισμα και νίκησε η Δημοκρατία” - EKFRASI.net

Σίμος Ρούσσος: “Στο Χαλάνδρι έγινε δημοψήφισμα και νίκησε η Δημοκρατία”

Ξεκάθαρο το μήνυμα του Δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου μετά την επικράτηση στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. «Εκτός από δημοτικές εκλογές στο Χαλάνδρι, έγινε και δημοψήφισμα για τη Δημοκρατία, την ελευθερία και την αξιοπρέπεια της Αυτοδιοίκησης», σχολίασε αναφορικά με την αντιπαράθεση που είχε ξεσπάσει μετά τις παρεμβάσεις υπουργών της Νέας Δημοκρατίας στα δημοτικά πράγματα της πόλης.

Ο ίδιος κέρδισε με 60.77% έναντι του 39.23% που συγκέντρωσε η Κρίστη Αγαπητού.

Από το γραφείο του Δημάρχου Χαλανδρίου, Σίμου Ρούσσου, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα, που τον έφερε νικητή του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών με ποσοστό 60,77%, ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, δήλωσε:

Ευχαριστώ από καρδιάς τους Χαλανδραίους και τις Χαλανδραίες γιατί συνέκριναν έργο, πρόσωπα, προοπτικές και έδωσαν αυτή τη συντριπτική επιβράβευση της προσπάθειας όλων αυτών των ετών.

Όμως εκτός από δημοτικές εκλογές στο Χαλάνδρι, έγινε και δημοψήφισμα για τη Δημοκρατία, την ελευθερία και την αξιοπρέπεια της Αυτοδιοίκησης. Και οι Χαλανδραίοι αποφάσισαν!

Επικαιρότητα

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μαθητών του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2025, στο Πολιτιστικό Κέντρο “Αντώνης Σαμαράκης”, η εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μαθητών του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας.

Οι εκδηλώσεις Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς Δημοτικής Βιβλιοθήκης Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης

Με ανακοίνωση της, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λυκόβρυσης – Πεύκης έδωσε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα για τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Αναλυτικά, η ανακοίνωση