Ενωμένο Μαρούσι: Ερώτηση προς δημοτική αρχή

ενωμενο μαρουσι

.

Ερώτηση προς την δημοτική αρχή του δήμου Αμαρουσίου απεύθυνε η δημοτική παράταξη #Ενωμένο Μαρούσι σχετικά με τρέχοντα θέματα του δήμου.Ακολουθεί η ερώτηση:

.

Αξιότιμοι κύριοι

.

Με την υπ΄ αριθμόν 57 / 12.04.2022 απόφαση το δημοτικό συμβούλιο Αμαρουσίου ενέκρινε την χωροθέτηση της εισόδου – εξόδου οχημάτων της επιχείρησης εκπαίδευσης «ΤΡΙΑΝΕΜΙ» επί της ανώνυμης οδού (προέκταση προς βορρά της οδού Ξάνθου) στην εκτός σχεδίου περιοχή βόρεια της οδού Κανάρη και δυτικά του δημόσιου 5ου γυμνασίου Αμαρουσίου.

.

Επίσης με την υπ’ αριθμόν 18 / 08.02.2023 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου Αμαρουσίου εγκρίθηκε η μείωση του πλάτους της ανώνυμης οδού (προέκτασης προς βορρά της οδού Ξάνθου – δυτικά του 5ου γυμνασίου) από 10 μέτρα σε 8 μέτρα.

.

Η απόφαση αυτή μάλλον διαβιβάστηκε προς τα αρμόδια όργανα ως συμπληρωματικό στοιχείο προκειμένου να εγκριθεί το σχέδιο ένταξης στο σχέδιο πόλης της περιοχής «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ».

.

Καλούμε τη διοίκηση του δήμου να ενημερώσει το σώμα του δημοτικού συμβουλίου και τους συμπολίτες μας της περιοχής των Αναβρύτων και του Βορρέ.

.

1ο : για την εξέλιξη του θέματος της ένταξης στο σχέδιο πόλης της περιοχής της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ» και

.

2ο : για τις αλλαγές που έχουν ζητηθεί τελικά από το δήμο στην αρχική μελέτη της περιοχής ένταξης στο σχέδιο πόλης

.