Στις 12 Φεβρουαρίου η κοπή πίτας του ΑΓΣ “ΑΝΑΤΟΛΗ” - EKFRASI.net

Στις 12 Φεβρουαρίου η κοπή πίτας του ΑΓΣ “ΑΝΑΤΟΛΗ”

Είχε αναβληθεί λόγω της επέλασης της “Μπάρμπαρα” – Ανακοίνωση του Δ.Σ.

Από το Δ.Σ. του ΑΓΣ “ΑΝΑΤΟΛΗ” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Αξιότιμες κυρίες, αξιότιμοι κύριοι, εκλεκτοί καλεσμένοι, 

μετά την αναβολή της περασμένης Κυριακής λόγω έκτακτων δυσχερών καιρικών φαινομένων και με απόλυτο γνώμονα την προστασία και ασφάλεια όλων μας, με χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας μας για την νέα χρονιά!

Θα χαρούμε να σας έχουμε όλους κοντά μας την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου μας (πλησίον ΚΕΠ Ν. Ιωνίας) στις 18:30.

Επικαιρότητα

Γ. Λαγουδάκος: Σε περίπτωση έκρηξης των καζανιών θα έχουμε χιλιάδες απώλειες στο Πέραμα (συνέντευξη)

Τον μεγάλο κίνδυνο που αποτελούν τα καζάνια των εταιρειών πετρελαιοειδών για το Πέραμα τόνισε σε συνεντευξή του στο Βασίλη Καραβάκο ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκος.

“Αναμνήσεις Ενός Κοριτσιού”: Το βιβλίο της Μαργαρίτας Θεοδωράκη παρουσιάζεται από τον Δήμο Περάματος

Το βιβλίο της Μαργαρίτας Θεοδωράκη «Αναμνήσεις Ενός Κοριτσιού» παρουσιάζει ο Δήμος Περάματος την Δευτέρα 26 Ιανουαρίου στις 7.00′ μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού