Αποχαιρέτα το υπόγειο πάρκινγκ που περίμενες!

Ακόμα ένα “επίτευγμα” για τη δημοτική αρχή Θωμαΐδου, που αφορά στο πιο εμβληματικό έργο της πόλης, το υπόγειο πάρκινγκ στο κέντρο (Ο.Τ. 150).

Όπως αποκαλύφθηκε από τη Διαύγεια, και φυσικά δεν ενημερώθηκε ποτέ ούτε το δημοτικό συμβούλιο ούτε ο κόσμος Νέας Ιωνίας, διαλύθηκε η σύμβαση μεταξύ του εργολάβου και της περιφέρειας Αττικής, που είχε ως αντικείμενο την κατασκευή του υπογείου πάρκινγκ!

Η απόφαση ελήφθη μετά από αίτηση για τη διάλυση της σύμβασης του εργολάβου στην Περιφέρεια Αττικής, με ημερομηνία 14.11.2022. Η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας έδωσε μία παράταση 18 μηνών στον εργολάβο για να παραδοθεί ότι έχει εκτελεστεί ως τώρα.

Πρόκειται για ένα έργο το οποίο με βάση τη σύμβαση θα έπρεπε να είχε εκτελεστεί. Δυστυχώς για την πόλη έχει και αυτό την τύχη της πεζογέφυρας της Παναγούλη, των αντιπλημμυρικων του Περισσού και γενικά κάθε έργου “που είχε την ατυχία” να το διαχειριστεί η σημερινή διοίκηση του δήμου Νέας Ιωνίας.

Επτασφράγιστο μυστικό η διάλυση της σύμβαση

Η τύχη του υπογείου πάρκινγκ έχει συζητηθεί επανειλημμένα στο δημοτικό συμβούλιο μετά από απανωτές ερωτήσεις δημοτικών συμβούλων από όλες τις παρατάξεις. Η εξέλιξη αυτή εξηγεί ίσως την άρνηση της Δέσποινας Θωμαΐδου να απαντήσει έστω και μία φορά. Μόνιμη επωδός “σας έχω ήδη απαντήσει” και το “δεν ξέρετε ε, δεν ξέρετε”;

5 Comments

Comments are closed.