Το πρωί του Σαββάτου 14 Μάρτίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για το Μπλόκο της Καλογρέζας, με διοργανωτή την ΤΕ Βορειοδυτικής Αθήνας της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.
Η εκδήλωση άρχισε με κατάθεση λουλουδιών και πορεία, που ξεκίνησε νωρίτερα από την πλατεία Αναπήρων στην Καλογρέζα, με κατάληξη στο μνημείο του μπλόκου στην Λ. Εθνικής Αντιστάσεως.
Στην εκδήλωση μίλησε ο Νίκος Ρεμπάπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, ο οποίος έγινε δεκτός με το σύνθημα «Ένας αιώνα αγώνας και θυσία το ΚΚΕ στη πρωτοπορία»
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης η Αφροδίτη Κτενά, βουλευτής του ΚΚΕ. Επίσης παραβρέθηκαν οι δήμαρχοι Καισαριανής, Ηλίας Σταμέλος και Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος.
Στεφάνι εκ μέρους ΚΚΕ κατέθεσε ο Άρης Ευαγγελίδης, μέλος της ΚΕ και εκ μέρους της ΤΕ Βορειοδυτικής Αθήνας της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, η Άννα Αναστασοπούλου, μέλος του Τομεακού Γραφείου.
Επίσης στεφάνια κατέθεσαν, εκ μέρους των συγγενών των εκτελεσθέντων ο απόγονος, Θόδωρος Χαμαλίδης, εκ μέρους τοπικού παραρτήματος ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ ο πρόεδρος του, Αστέριος Φωτιάδης. Στεφάνια κατέθεσαν επίσης ο δήμαρχος Καισαριανής, Ηλίας Σταμέλος και ο δήμαρχος Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος. Επίσης στεφάνια κατέθεσαν σωματεία και σύλλογοι της Νέας Ιωνίας.
Το αναλυτικό ρεπορτάζ από τον 902.gr





