«Έχουμε φτάσει στα όρια μας», λέει γονέας του 6ου Δημοτικού Αγίας Παρασκευής - EKFRASI.net

«Έχουμε φτάσει στα όρια μας», λέει γονέας του 6ου Δημοτικού Αγίας Παρασκευής

«Έχουμε φτάσει στα όρια μας», λέει γονέας του 6ου Δημοτικού Αγίας Παρασκευής

Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής ανέδειξε ο εκπρόσωπος των γονέων, Άρης Λεονάρδος, ζητώντας από τον Δήμο τη δέσμευση για την άμεση δρομολόγηση λύσεων.

Αναφέρθηκε μεταξύ άλλωνν στα τζάμια των αιθουσών, τα οποία σε κάποιες περιπτώσεις έχουν μπλοκάρει και σε άλλες κρίνονται επικίνδυνα για πρόκληση ατυχήματος. Παράλληλα, σημειώνεται ότι το κτίριο παρουσιάζει προβλήματα στεγανότητας, με αποτέλεσμα να μπαίνουν νερά σε κάθε βροχή.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στην κατάσταση του προαυλίου, όπου εντοπίζονται φθορές στα προστατευτικά καλύμματα των σωληνώσεων φυσικού αερίου. Όπως επισημάνθηκε, η διεύθυνση του σχολείου έχει προχωρήσει σε πρόχειρες καλύψεις σημείων όπου προεξέχουν βίδες, προκειμένου να προστατευτούν οι μαθητές. Επιπλέον, υπενθύμισε την εκκρεμότητα που υπάρχει με την τοποθέτηση ειδικής «φισούνας», ένα έργο που είχε ενταχθεί σε πρόγραμμα από την προηγούμενη δημοτική αρχή αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί.

Καταλήγοντας, ο κ. Λεονάρδος τόνισε ότι η σχολική κοινότητα έχει εξαντλήσει τα περιθώρια αναμονής, ζητώντας την οριστική αποκατάσταση των βλαβών ώστε το σχολικό περιβάλλον να καταστεί πλήρως λειτουργικό και ασφαλές.

Επικαιρότητα

Φοροτεχνικοί (Ε.Φ.Ε.Ε.Α.): Η τεχνολογία αντί να λύνει προβλήματα δημιουργεί μια τεράστια γραφειοκρατία (video)

“Φοβόμαστε σε κάθε βήμα της δουλειάς μας, επειδή υπάρχουν τεράστια πρόστιμα για παραλείψεις που δεν έχουν καμία συνέπεια στα δημόσια έσοδα” ανέφεραν οι εκπρόσωποι της

«Ανεβάζει στροφές» η Ένωση Γονέων για τις κάαμερες στα σχολεία - Συντονίζεται με μαθητές και καθηγητές

«Ανεβάζει στροφές» η Ένωση Γονέων για τις κάμερες στα σχολεία – Συντονίζεται με μαθητές και καθηγητές

Κοινό βηματισμό με μαθητές και εκπαιδευτικούς αποκτά η Ένωση Γονέων Ηρακλείου Αττικής, συντονίζοντας τη δράση τους για να μην τοποθετηθούν κάμερες στα σχολεία της πόλης,