Διανομές προϊόντων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο για Σεπτέμβριο-Οκτώβριο - EKFRASI.net

Διανομές προϊόντων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο για Σεπτέμβριο-Οκτώβριο

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης συνεχίζει, με αίσθημα προσφοράς και  αλληλεγγύης, το κοινωνικό του έργο στους ωφελούμενούς του.

Μέσα στον Οκτώβριο πραγματοποιήθηκαν δύο διαφορετικές διανομές προϊόντων, που αφορούσαν τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο. Εξυπηρετήθηκαν 77 οικογένειες σε κάθε διανομή, στα εξής προϊόντα: ζάχαρη, ντοματοχυμό, όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά, ψωμί του τοστ, ελαιόλαδο, μαρμελάδα, απορρυπαντικό ρούχων, γάλα εβαπορέ, κατεψυγμένα λαχανικά, αλεύρι, καφέ, αφρόλουτρο, χαρτί κουζίνας, νωπά φρούτα και λαχανικά, φυτικά επιδόρπια, πάνες βρεφικές και ενηλίκων, βρεφικό γάλα και κρέμες, μωρομάντηλα και υποσέντονα.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης κ. Μάριος Ψυχάλης δηλώνει : «Το Κοινωνικό  Παντοπωλείο του Δήμου μας είναι το μέσο που αποδεικνύει έμπρακτα και αδιάλειπτα τη βούληση της Δημοτικής μας Αρχής να καλύπτει με ανθρωπισμό και αξιοπρέπεια τις καθημερινές ανάγκες δεκάδων οικογενειών που είναι εγγεγραμμένες στις κοινωνικές δομές του Δήμου μας. Συνεχίζουμε σταθερά και με δυναμισμό να βελτιώνουμε την καθημερινότητά των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας.»

Επικαιρότητα

Π. Μανούρης: Κάποιοι στην αντιπολίτευση θέλουν να κάνουν τους “φιλεργατικούς” με τις δικές μας “πλάτες”

Συνέντευξη στον 94FM στην εκομπή Δημοτικές Διαπλοκές έδωσε ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Μανούρης για τη χθεσινή διακοπή του δημοτικού συμβουλίου στη συζήτηση για την

Έκτακτο συμβούλιο για τα τέλη ταφής ζητά το «Φυσάει Κόντρα»

Για τις εξελίξεις στο “Φυσάει Κόντρα”

Προχωράει η κόντρα στη δημοτική παράταξη “Φυσάει Κόντρα”, με την ανακοίνωση του τμήματος του “Φυσάει Κόντρα” που διέγραψε τη δημοτική σύμβουλο Λίνα Πέτοβιτς και ζητά