6ο Γυμνάσιο: Μετακινείται η καθηγήτρια που κατηγορείται για μπούλινγκ σε βάρος 12χρονης - EKFRASI.net

6ο Γυμνάσιο: Μετακινείται η καθηγήτρια που κατηγορείται για μπούλινγκ σε βάρος 12χρονης

6ο Γυμνάσιο: Μετακινείται η καθηγήτρια που κατηγορείται για μπούλινγκ σε βάρος 12χρονης

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μέχρι την ολοκλήρωση της ΕΔΕ η καθηγήτρια από το 6ο Γυμνάσιο Ηρακλείου Αττικής, που κατηγορείται για λεκτική βία σε βάρος 12χρονης μαθήτριας με αναπηρία, μετακινείται προσωρινά σε άλλο σχολείο.

Αναφέρεται πως πρόκειται να μεταφερθεί για τρεις μήνες στο 4ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου Αττικής.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε ως αποτέλεσμα της δυναμικής κινητοποίησης των μαθητών, οι οποίοι είχαν προχωρήσει σε κατάληψη του σχολείου, απαιτώντας την απομάκρυνση της καθηγήτριας. Σημαντική βέβαια ήταν και η στήριξη των γονέων από τη στιγμή που δημοσιεύτηκε το περιστατικό.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 12χρονη, η οποία έχει υποστεί σοβαρά προβλήματα υγείας από τη βρεφική ηλικία, χρησιμοποίησε τον ανελκυστήρα του σχολείου, όπως της είχε επιτραπεί λόγω κινητικών δυσκολιών. Εκεί συνάντησε την καθηγήτρια η οποία την αντιμετώπισε με απαξιωτικό τρόπο, αμφισβητώντας την ανάγκη να χρησιμοποιήσει τον ανελκυστήρα και της επιτέθηκε λεκτικά. Έπειτα η 12χρονη ξέσπασε σε κλάματα μετά την επίθεση που δέχθηκε από τη συγκεκριμένη εκπαιδευτικό.

Επικαιρότητα

Νέος Οικοδομικός Κανονισμός: Συζητήθηκαν οι προσφυγές Δήμων, συλλόγων και πολιτών

Νέος Οικοδομικός Κανονισμός: Συζητήθηκαν οι προσφυγές Δήμων, συλλόγων και πολιτών στο Συμβούλιο της Επικρατείας

Στην Ολομέλεια του Συμβούλιο της Επικρατείας συζητήθηκαν οι προσφυγές Δήμων, συλλόγων και πολιτών κατά του Νέου Οικοδομικού Κανονισμού. Στη συνεδρίαση εξετάστηκε συνολικά το νομοθετικό πλαίσιο

Κλείνουν ακόμα επτά καταστήματα ΕΛΤΑ

Κλείνουν ακόμα επτά καταστήματα ΕΛΤΑ

Η διοίκηση των ΕΛΤΑ ανακοίνωσε το κλείσιμο ακόμα επτά καταστημάτων, συνεχίζοντας τη μεγάλη λίστα με «λουκέτα» στα υποκαταστήματα. «Οι μεταφορές των δραστηριοτήτων τους ολοκληρώνονται έως