Ακόμα έξι παιδικές χαρές παραδόθηκαν στους πολίτες του Δήμου Περάματος

Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022 12:36 | Περάματος
Ακόμα έξι παιδικές χαρές παραδόθηκαν στους πολίτες του Δήμου Περάματος Ακόμα έξι παιδικές χαρές παραδόθηκαν στους πολίτες του Δήμου Περάματος Ακόμα έξι παιδικές χαρές παραδόθηκαν στους πολίτες του Δήμου Περάματος Ακόμα έξι παιδικές χαρές παραδόθηκαν στους πολίτες του Δήμου Περάματος Ακόμα έξι παιδικές χαρές παραδόθηκαν στους πολίτες του Δήμου Περάματος
|||||||

     Από το γραφείο τύπου του Δήμου Περάματος εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

     Έξι ακόμη παιδικές χαρές παραδόθηκαν στα παιδιά του Περάματος μετά την πλήρη ανακατασκευή τους από τον Δήμο Περάματος, στο πλαίσιο του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ».

 

     Πρόκειται για τις παιδικές χαρές στην Αγίου Μελετίου και Παπανδρέου επί της οδού Αγίας Λαύρας, στην οδό Μπλαζάκη, στην οδό Παστέρ, στην οδό Περικλεούς και επί της οδού Συγγρού και Δραγούμη, οι οποίες διαθέτουν πλέον όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και περιλαμβάνουν σύγχρονα παιχνίδια και δάπεδα.

 

     Για την ανακατασκευή τους έγινε χρήση κατάλληλα επιλεγμένων υλικών και οργάνων, ώστε να φέρουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, με κύριο μέλημα τα παιδιά και οι γονείς τους, να απολαμβάνουν σύγχρονους και καλαίσθητους χώρους, σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

 

    Η πλήρης ανακατασκευή των έξι παιδικών χαρών εγκρίθηκε και επιχορηγήθηκε από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», μετά την ολοκληρωμένη πρόταση που είχε καταθέσει ο Δήμος, ενώ υπήρχε και οικονομική συμμετοχή από ιδίους πόρους του Δήμου Περάματος.

 

    Ο Δήμος Περάματος με τις τελευταίες έξι παιδικές χαρές έχει παραδώσει προς χρήση στους πολίτες πάνω από 20 πλήρως ανακαινισμένες παιδικές χαρές, οι οποίες βρίσκονται σε διάφορα σημεία της πόλης, από το κέντρο μέχρι και την πιο απομακρυσμένη περιοχή εντός των γεωγραφικών ορίων του Δήμου.

 

    Ο Δήμαρχος Περάματος, Γιάννης Λαγουδάκης, σε δήλωσή του τόνισε τα εξής:

 

   «Νιώθω ικανοποίηση από την πλήρη ανακατασκευή των παιδικών χαρών του Δήμο Περάματος. Οι παιδικές χαρές μας είναι πλέον ασφαλείς, καλαίσθητες αλλά κυρίως λειτουργικές. Είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα. Έγινε ένα έργο χρήσιμο και ωφέλιμο για πολλές γειτονιές της πόλης. Αυτός είναι ο στόχος μας. Όλες οι δομές και υποδομές του Δήμου Περάματος, σταδιακά να γίνουν περισσότερο ασφαλείς και ευχάριστες για τους πολίτες. Για να παραμείνουν οι παιδικές χαρές σε άριστη κατάσταση, απαιτείται, όμως και η συνεργασία των πολιτών. Οι δημότες και οι επισκέπτες των χώρων, θα πρέπει να διατηρούν και να περιφρουρούν την ακεραιότητα και την καθαριότητα τους, ώστε τα παιδιά μας να απολαμβάνουν χώρους υψηλών προδιαγραφών για το παιχνίδι τους και την ψυχαγωγία τους».

Published in Περάματος

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Χρήστος Γώγος: Θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές του 2023
Χρήστος Γώγος: Θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές του 2023
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Δελτία ειδήσεων

Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δείτε όλα τα δελτία ειδήσεων

Εκδηλώσεις

Εξόρμηση στον Όσιο Λουκά -Αρβανίτσα- Δίστομο-Παραλία Διστόμου
Εξόρμηση στον Όσιο Λουκά -Αρβανίτσα- Δίστομο-Παραλία Διστόμου
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Δείτε το παρασκήνιο