32 νέες προσλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης - EKFRASI.net

32 νέες προσλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

32 νέες προσλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης. Οι νέοι υπάλληλοι του Δήμου προσλήφθηκαν με το πρόγραμμα της ΔΥΠΑ για άτομα 55 – 67 ετών (άτομα που βρίσκονται κοντά στο όριο συνταξιοδότησης, αλλά δεν έχουν τα απαραίτητα ένσημα).

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης έχει ως εξής:

Σημαντικά ενισχυμένο είναι από την Πέμπτη 11 Ιουλίου, το δυναμικό του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, καθώς ολοκληρώθηκε η πρόσληψη 32 ατόμων μέσω του προγράμματος της ΔΥΠΑ για ηλικίες 55 έως 67 ετών.

Το νέο προσωπικό καλωσόρισαν  ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης, ο αντιδήμαρχος Εσωτερικού Ελέγχου Οργάνωσης και Διαχείρισης Χαράλαμπος Καρανάσος (ο οποίος έχει την εποπτεία και τον συντονισμό του προγράμματος της ΔΥΠΑ για την απασχόληση ανέργων ηλικίας άνω των 55 ετών),  ο αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Ιορδάνης Βογιατζόγλου, και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μανώλης Σπαθής.

Η διάρκεια της σύμβασης που υπέγραψαν είναι συνολικής διάρκειας 2 ετών (1+1) και αναμένεται να συμβάλουν καθοριστικά σε νευραλγικούς τομείς της καθημερινότητας. Πιο συγκεκριμένα 20 άτομα έχουν αρμοδιότητα την καθαριότητα των σχολείων, 7 άτομα την καθαριότητα εξωτερικών χώρων, 2 άτομα είναι ελαιοχρωματιστές, ενώ 3 άτομα θα εργάζονται ως υπάλληλοι γραφείου.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης μετά τη συνάντησή του με το νέο προσωπικό δήλωσε: «Υποδεχθήκαμε με χαρά 32 νέους υπαλλήλους του Δήμου. Κοινός μας στόχος είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Πρόκειται ασφαλώς για ένα εντυπωσιακό αριθμό νέων εργαζομένων στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, που θα εκτοξεύσει τις δυνατότητες που έχουμε. Επενδύουμε στο προσωπικό του Δήμου! Μόνο μέσα στο τρέχον έτος έχουμε δημιουργήσει περισσότερες από 100 νέες θέσεις εργασίας ».

Επικαιρότητα

Δεκάδες δημοτικές κινήσεις στο πλευρό του δημοτικού συμβουλίου Καισαριανής - Ζητούν να σταματήσει η διώξη

Δεκάδες δημοτικές κινήσεις στο πλευρό του δημοτικού συμβουλίου Καισαριανής – Ζητούν να σταματήσει η διώξη

Μεγαλώνει η αλληλεγγύη στο δημοτικό συμβούλιο Καισαριανής – Δεκάδες δημοτικές και περιφερειακές κινήσεις την απόσυρση της δίωξης και την κατάργηση του νόμου Βορίδη Συγκεκριμένα ο