2ος ο ΣΟΝΦ στο Ομαδικό ”Κύπελλο Άνοιξης”

Τη 2η θέση κατέκτησαν οι αθλητές του ΣΟΝΦ στο Ομαδικό “Κύπελλο Άνοιξης” που διοργάνωσε η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής. Η ομάδα του ΣΟΝΦ πέρασε στον τελικό νικώντας την αντίστοιχη του ΠΑΟ (σκορ 3-1), αλλά στον τελικό υπέκυψε στην ανωτερότητα του ΑΣΟΠ “Δίας” (σκορ 3,5-0,5).

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Δ.Σ. του Σ.Ο.Ν.Φ. έχει ως εξής:

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η ομάδα του ΣΟΝΦ στο Ομαδικό Κύπελλο “Άνοιξης” που διοργάνωσε η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε σε τρεις φάσεις που διήρκησαν από τον Απρίλη ως τον Ιούνιο.

Στην πρώτη φάση ο ΣΟΝΦ κατετάγη πρώτος στο Βόρειο Όμιλο με 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Στη δεύτερη φάση των νοκ-άουτ ο ΣΟΝΦ επικράτησε του Μ.Φ.Κ.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ “Ο ΦΟΙΒΟΣ” και πέρασε στο final-4 που έγινε στην έδρα του ΑΣΟ “Δίας” Πετρούπολης το Σάββατο 22 και Κυριακή 23 Ιουνίου.

Στον ημιτελικό ο ΣΟΝΦ νίκησε 3-1 τον Παναθηναϊκό αλλά στον τελικό έχασε 3,5-0,5, μετά από αρκετές ανατροπές, από τον ΑΣΟΠ “Δίας”.

Ο Νικόλας Δεληγιάννης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μπλιτς Κωφών – Συμμετοχές στα Πανελλήνια Νεανικά Ατομικά Πρωταθλήματα

Για το Βελιγράδι αναχώρησε ο Νικόλας Δεληγιάννης του ΣΟΝΦ, όπου θα συμμετάσχει στο 8ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπλιτς Κωφών που θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα της Σερβίας στις 26 Ιούνη. Παράλληλα πέντε νεαροί σκακιστές και σκακίστριες του ΣΟΝΦ αγωνίζονται στα Πανελλήνια Νεανικά Ατομικά Πρωταθλήματα σκάκι που διεξάγονται το διάστημα 22-28 Ιουνίου στο Περιστέρι.

Την Κυριακή 30 Ιουνίου στις 8.00′ μ.μ. η Συνεστίαση του ΣΟΝΦ στον “Μπάρμπα Αλέξη”

Τελευταίος σταθμός πριν την αναχώρηση της αποστολής του ΣΟΝΦ για το Ομαδικό Πρωτάθλημα Α Εθνικής η συνεστίασή μας που θα γίνει την Κυριακή 30 Ιουνίου στις 8.00′ μ.μ. η Συνεστίαση του ΣΟΝΦ στον “Μπάρμπα Αλέξη” (Σαλαμίνος 70, Νέα Χαλκηδόνα).

Για κρατήσεις απευθύνεστε στα μέλη του ΔΣ και στο email του ΣΟΝΦ sonfilad@yahoo.gr