Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ | Νέα Ιωνία: Γκότση στηρίζει και ο Άρης Χατζησαββίδης
Τελευταία ενημέρωση:Πέμπτη,11/11/2010

 

Όλοι Γκότση! Και ο Άρης Χατζησαββίδης και το Π.Α.Κ. στο πλευρό του Ηρακλή Γκότση για το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών... Συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη 10/11/2010 η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, εκτίμησε το αποτέλεσμα των εκλογών στον Δήμο μας και αποφάσισε ενόψει της επόμενης Κυριακής τα παρακάτω: Για το αποτέλεσμα των Δημοτικών εκλογών της 7/11/2010 κάναμε ΔΗΛΩΣΗ και θα ακολουθήσουν εκτενή άρθρα που θα επιδιώξουν να φωτίσουν όλες τις πλευρές. Αυτή την Κυριακή ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ να ψηφίσουμε Δήμαρχο, ανάμεσα στους δύο πρώτους. Έχουμε αναφερθεί επανειλημμένα στην ΑΡΝΗΤΙΚΗ παρουσία του απερχόμενου Δημάρχου, στην Σχολή που δημιούργησε και έχουν διαπρέψει ορισμένοι μαθητές στην ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ, τον...

...ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ, την ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, την ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, την ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ, την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, τον ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ, τον ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ, την ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Μάλιστα αναρτήσαμε πανό με το σύνθημα «ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ».

Συνεπείς με τις αρχές μας και τις θέσεις μας, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ πιστεύουμε ότι ήρθε η στιγμή να κλείσε οριστικά ο κύκλος της παρούσας Δημοτικής Αρχής με επικεφαλής τον κ Χαραλάμπους.

ΚΑΛΟΥΜΕ όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους, που είχε το συγκεκριμένο περιεχόμενο, να συμμετέχουν και να ψηφίσουν για Δήμαρχο τον Ηρακλή Γκότση. Την Κυριακή 14/11/2010 θα είμαστε παρόντες και θα δώσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και αυτήν την μάχη.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
 hatzisavvidis12.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων