Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ | Νέα Ιωνία: Ανακοίνωση του Νίκου Κουκουλάρη
Τελευταία ενημέρωση:Τρίτη,09/11/2010

 Νέα Ιωνία
Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Δελτίο Τύπου
Σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου στο Δήμο Νέας Ιωνίας, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ιωνία 21ος Αιώνας» Νίκος Κουκουλάρης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Από την πρώτη ημέρα της συμμετοχής μας στα κοινά της Νέας Ιωνίας, γνωρίζαμε ότι η σύνθεση του εκλογικού σώματος της πόλης, κάθε άλλο παρά ευνοϊκή ήταν για τον πολιτικό φορέα από τον οποίο προερχόμαστε, τη Νέα Δημοκρατία.
Εμείς, όλα αυτά τα χρόνια εργαστήκαμε σε μία κατεύθυνση αυτοδιοικητική, σε μία κατεύθυνση όπου προτείναμε το καλύτερο για την πόλη και όχι για το κόμμα μας.
Δυστυχώς όμως, σ’ αυτές τις δημοτικές εκλογές, κυριάρχησε ξεκάθαρα το στενά πολιτικό δίλλημα το οποίο τέθηκε στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό. Σε αυτό το πλαίσιο και με βάση τα αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών, οι ευρύτερες δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ στη Νέα Ιωνία κατέγραψαν ένα ποσοστό της τάξης του 41%, οι δυνάμεις αριστερά του ΠΑΣΟΚ επίσης ένα ποσοστό 41%, η ΝΔ ένα ποσοστό της τάξης του 13% και τέλος ο ΛΑΟΣ ένα ποσοστό της τάξης του 5%.
Ο συνδυασμός μας, σ΄ αυτές τις ιδιαίτερα αρνητικές συνθήκες για την πολιτική του προέλευση, κάλυψε και ξεπέρασε σημαντικά το ποσοστό της ΝΔ στην πόλη.
Ευχαριστώ από την καρδιά μου όλους όσους μας στήριξαν σε αυτόν τον εξαιρετικά δύσκολο αγώνα και ιδιαίτερα τους συνεργάτες μου. Δηλώνω ότι θα είμαι αρωγός στις προσπάθειες τους για μία καλύτερη Νέα Ιωνία.  koukoularisnikos12α.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων