Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ | Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα: Σταύρος Κόντος:
Τελευταία ενημέρωση:Σάββατο,06/11/2010

 Την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση πραγματοποίησε την Παρασκευή 5.11 ο Σταύρος Κόντος. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του. Τόνισε τη σημασία του διαφορετικού - όπως είπε- προεκλογικού αγώνα που διεξήγαγε το “Όραμα Πόλης”, πέρα από ντουντούκες, μεταφερόμενους οπαδούς και προβοκατόρικες συμπεριφορές, στάθηκε στην αξία των συνεργατών του που απαρτίζουν το πολυσυλλεκτικό και ενωτικό για τις δύο πόλεις ψηφοδέλτιο του “Οράματος Πόλης” και αναφέρθηκε στο πλαίσιο εντός του οποίου διεξάγονται οι επικείμενες εκλογές, ξεκαθαρίζοντας πως το ζητούμενο για τη νέα διοίκηση είναι να εφαρμόσει ουσιαστικά την ¨Καλλικράτεια¨ ενοποίηση των δύο Δήμων και να αμβλύνει τις επιπτώσεις του μνημονίου στην τοπική κοινωνία.
Ακολούθως, μίλησε απολογιστικά σε σχέση με το έργο της τετραετίας που πέρασε, όσο και προγραμματικά για την επόμενη μέρα των εκλογών και τα όσα θα πρέπει να γίνουν στο Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, ενώ χαρακτηριστικά σημείωσε πως «Οι άλλοι μπορούν να υπόσχονται ό,τι θέλουν γιατί ξέρουν πως δεν θα κληθούν να τα εφαρμόσουν, εμείς -όπως και την προηγούμενη φορά- δεν υποσχόμαστε, σας λέμε αυτά που θα κάνουμε».
Ο Σταύρος Κόντος δεν παρέλειψε να τονίσει πως προτεραιότητα σε κάθε περίπτωση θα έχουν και πάλι οι κοινωνικές δομές του ενοποιημένου πλέον Δήμου, η ενίσχυση των υποδομών και ο εκσυγχρονισμός των υπηρεσιών των δύο πόλεων, με σκοπό τη συνεχή βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών.
 5151234270_866844740d_b.jpg
5151236320_a3292f202e_b.jpg
kontos2.JPGNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων