Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ | Πεύκη- Λυκόβρυση: Δημήτρης Φωκιανός: "Σκληρή δουλειά για να εξυγιάνουμε το νέο δήμο"
Τελευταία ενημέρωση:Σάββατο,06/11/2010

 Με μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση στη κεντρική πλατεία της Λυκόβρυσης, την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης και υποψήφιος για το νέο Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης, Δημήτρης Φωκιανός.
Ο Δημήτρης Φωκιανός άσκησε κριτική στο Δήμαρχο Πεύκης κ. Θεοδορακόπουλο, για τη καταστροφική διοίκηση του, που φόρτωσε με χρέη το Δήμο, παραδίδοντας μόνο έργα βιτρίνας και τίποτα ουσιαστικό.Ενώ μίλησε και για τη προεκλογική εκστρατεία του κ. Θεοδορακόπουλου, που επικεντρώθηκε στη συκοφάντηση των αντιπάλων του, αφού δεν έχει να επιδείξει δικό του έργο.Στη συνέχεια ο Δημήτρης Φωκιανός είπε, οτι αμέσως μετά τις εκλογές πρέπει όλοι να δουλέψουν σκληρά, για να μπορέσουν να εξυγιάνουν το νέο δήμο απο τα χρέη που του φόρτωσε η καταστροφική διοίκηση Θεοδορακόπουλου.Καθώς επίσης και για να επιτευχθεί η αποτελεσματική ένωση των υπηρεσιών των δύο Δήμων, που πρέπει να λειτουργήσουν αποτελεσματικά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.Δεσμεύτηκε για τη δημιουργία του ΚΑΠΗ στη Κάτω Πεύκη, τα χρήματα για το οποίο σπαταλήθηκαν για την αγορά νέων κάδων.Επίσης είπε, οτι θα προχωρήσει η κατασκευή του νέου ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης, σε ιδιόκτητο χώρο του δήμου.Τέλος ο κ. Φωκιανός επιτέθηκε στο κ. Θεοδορακόπουλο σχετικά με το θέμα του οικοπέδου της εθνικής τράπεζας, για το οποίο ο Δήμαρχος Πεύκης δεν έχει πεί ούτε κουβέντα.Δήλωσε κατηγορηματικά, οτι απο οποιοδήποτε θέση και αν βρεθεί, δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να εμποδίσει τη σχεδιαζόμενη ανάπλαση του χώρου, τη στιγμή μάλιστα που τα χρήματα είναι εξασφαλισμένα, και κατά το μεγαλύτερο μέρος θα προέλθουν απο πόρους της Νομαρχίας(περιφέρεια απο το 2011), αλλά ούτε θα επιτρέψει το ξεπούλημα αυτού του οικοπέδου, για να καλύψουν κάποιοι τα χρέη που δημιούργησαν.
Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με τη παρουσίαση απο το Δημήτρη Φωκιανό, των υποψήφιων Δημοτικών και Διαμερισματικών Συμβούλων.

 DSC07979.JPG
DSC07966.JPG
DSC07941.JPGNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων