Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ | Ηράκλειο:Σε διαφάνεια, ανοιχτή διακυβέρνηση, εξορθολογισμό δαπανών εστίασε ο Νώντας Σπυρόπουλος
Τελευταία ενημέρωση:Σάββατο,06/11/2010

 Μπροστά στο εκλογικό του κέντρο πραγματοποίησε την κεντρική ομιλία του ο Νώντας Σπυρόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου με το συνδυασμό "Ηράκλειο, η πόλη μας". Ξεκίνησε με αναμνήσεις από ο Ηράκλειο όπως ήταν παλαιότερα, ενώ συνέχισε με πολλές αναφορές στο πρόγραμμα και τις προτάσεις της παράταξης. Μεταξύ άλλων μίλησε για διαφάνεια, ανοιχτή διακυβέρνηση, εξορθολογισμό δαπανών. Ιδιαίτερη βαρύτητα έδωσε στην περαιτέρω ανάπτυξη των κοινωνικών δομών και στη στήριξη της τοπικής αγοράς.
Λίγο πριν ολοκληρωθεί η εκδήλωση, κάλεσε στο βήμα το Γιώργο Μαστοράκο και τον Κυριάκο Κουτρούλη, τονίζοντας την προσφορά και την εμπειρία τους, καθώς και την απόφαση να συμπορευθούν παρά το γεγονός ότι ξεκίνησαν αρχικά να δημιουργήσουν άλλες παρατάξεις, "είμαστε μαζί, είμαστε σύμφωνοι στις ίδιες αρχές", είπε. Τέλος έκλεισε την ομιλία του με την παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων λέγοντας: "εμπνέομαι από α πρόσωπά τους και δεν πρόκειται ποτέ να χρειαστεί να απολογηθούν για μένα σε ζητήματα, εντιμότητα και διαφάνειας"

 DSC04368.JPG
DSC04375.JPG
DSC04385.JPGNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων