Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ | Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα: Συγκέντρωση Κόντου στη Νέα Χαλκηδόνα
Τελευταία ενημέρωση:Τρίτη,02/11/2010

Το Όραμα Πόλης και ο Σταύρος Κόντος εξέδωσαν το ακόλουθο δελτίο τύπου για τη συγκέντρωση στη Νέα Χαλκηδόνα. "Μια πραγματικά μεγάλη συγκέντρωση πραγματοποίησε τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας και επικεφαλής του συνδυασμού ¨Όραμα Πόλης¨, Σταύρος Κόντος, στην περιοχή της Χρυσαλίδας όπου και διαμένει.
Παρά το κρύο, περισσότεροι από 200 Χαλκηδονιώτες της περιοχής, βρέθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Χαλκηδόνας γεμίζοντας την αίθουσα, τους διαδρόμους αλλά και την εξωτερική αυλή του εν λόγω χώρου, για να ακούσουν τον γείτονά τους, Σταύρο Κόντο, σε μια συγκέντρωση που είχε ύφος φιλικό και διάθεση γνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων με τους κατοίκους της περιοχής.
Αξίζει να σημειωθεί πως την ίδια στιγμή το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού παρέμεινε ανοιχτό και μάλιστα με πλήθος κόσμου, σε αντίθεση με συγκεντρώσεις άλλων συνδυασμών που παρατηρείται το φαινόμενο μεταφοράς πληθυσμού, ακόμα και από έτερους δήμους.
Ο Σταύρος Κόντος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε μια σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζονται στη Νέα Χαλκηδόνα και ζήτησε από τους ανθρώπους της γειτονιάς του να στηρίξουν αυτόν και τους συνεργάτες του στην προσπάθειά του να συνεχίσει τη δημιουργική παρουσία του ως Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας και στον ενιαίο πλέον Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε σε μια σειρά κομβικών ζητημάτων για τη Νέα Χαλκηδόνα. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο Στρατιωτικό Εργοστάσιο, που παραμένει ανεκμετάλλευτο, δηλώνοντας πως στόχος είναι να αποτελέσει ο συγκεκριμένος χώρος το «κέντρο» της Νέας Χαλκηδόνας, κάτι που λείπει από την περιοχή, με ένα πάρκο που θα συγκεντρώνει ουσιαστικά τους δημότες και με παράλληλη αξιοποίηση των κτιρίων που είναι εγκαταλελειμένα.
Αναφέρθηκε επίσης στο ζήτημα του Ποδονίφτη, δηλώνοντας πως ο καθαρισμός και η οριστική διευθέτηση του ζητήματος είναι άμεσης προτεραιότητας για ένα χώρο που αυτή τη στιγμή εγκυμονεί κινδύνους.
Παράλληλα, δεσμεύθηκε για τη δημιουργία Δημοτικού γυμναστηρίου στο χώρο μεταξύ Δωδεκανήσου και Εθνικής Οδού όπως και για την αξιοποίηση του ήδη δεσμευμένου οικοπέδου για τη δημιουργία παιδικού σταθμού.
Τόνισε πως οι προτάσεις του Οράματος Πόλης είναι σαφείς και καταγεγραμμένες και πως ο συνδυασμός του δεν πρόκειται να πέσει στην παγίδα της άκρατης υποσχεσιολογίας που άλλοι συνυποψήφιοι του επεκτείνουν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής ζωής των δημοτών.
Επίσης στάθηκε στην προσπάθεια μείωσης του έργου της σημερινής διοίκησης του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας και στην πολλές φορές άγονη κριτική που γίνεται επ’ αυτού, σημειώνοντας πως το ουσιαστικό είναι η κατάθεση και υλοποίηση προτάσεων – έργου, δηλώνοντας χαρακτηριστικά : «Σημασία έχει τι μπορούμε να κάνουμε εμείς, όχι τι δε μπορούν να κάνουν οι άλλοι».
Κλείνοντας, ο Σταύρος Κόντος δεσμεύτηκε πως, όπως και στη Νέα Φιλαδέλφεια, άμεση προτεραιότητα της διοίκησής του θα είναι η εκ βάθρων ανανέωση των υποδομών ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ιδιαιτερότητα κάθε μίας εκ των δύο πόλεων η οποία θα πρέπει να παραμείνει σεβαστή και διακριτή ακόμα και στα πλαίσια του νέου ενιαίου Δήμου. "
 Panorama1.JPG
Panorama2.JPG
PB011399.JPG

PB011433.JPGNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων