Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ | Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα: Επίσκεψη Τσίπρα και περιοδεία με το Θανάση Μάλλιο
Τελευταία ενημέρωση:Σάββατο,30/10/2010

Την έμπρακτη στήριξη του ΣΥΝ στο Θανάση Μάλλιο εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας με επίσκεψή του στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Θανάση Μάλλιο στηρίζουν με ανακοίνωσή τους οι Οικολόγοι- Πράσινοι και ο Μανώλης Γλέζος.Το δελτίο τύπου της Δύναμης Πολιτών είναι το ακόλουθο:

Την Πέμπτη 28-10-2010 πραγματοποίησε επίσκεψη στη Φιλαδέλφεια – Χαλκηδόνα ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και Πρόεδρος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ κος Αλέξης Τσίπρας .

Επισκέφθηκε τα γραφεία της κίνησης «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ», ο συνδυασμός άλλωστε που υποστηρίζει, μαζί τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ καθώς και άλλες δυνάμεις και ανεξάρτητους πολίτες, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ και ενημερώθηκε από τον Υποψήφιο Δήμαρχο κο Θανάση Μάλλιο για τα ειδικότερα προβλήματα της περιοχής μας.

Προβλήματα όπως : Των ελεύθερων και των χώρων πρασίνου –Άλσος, Στρατιωτικό Εργοστάσιο, Πλατεία Γεννηματά, MAVA-Ρενώ, Νησίδα κ.α.-. Τις δυσθεώρητες αυξήσεις στα Δημοτικά Τέλη και τις τεράστιες δανειακές υποχρεώσεις του νέου μας Δήμου καθώς και πλήθος άλλων που υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των πολιτών του Δήμου μας.

Ενημερώθηκε επίσης για το Αμεσοδημοκρατικό – Διεκδικητικό Αυτοδιοικητικό μοντέλο που προτάσσει η «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» ως απάντηση στις δύσκολες συνθήκες του Μνημονίου και του Καλλικράτη.

Στη συνέχεια περιόδευσε στην Πόλη μας μαζί με τον Θ. Μάλλιο και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους συνομιλώντας και ανταλλάζοντας απόψεις με τους Δημότες πάνω στα ειδικότερα αλλά και στα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ολοκληρώνοντας την περιοδεία του, επισκέφθηκε το πάρκο του τριγώνου στο μνημείο Μικρασιατών, προκειμένου να διαπιστώσει και ο ίδιος το οικολογικό ανοσιούργημα που επιχειρήθηκε να συντελεστεί με την τσιμεντοποίηση ενός ακόμα χώρου πρασίνου στην Πόλη μας.

 

Εξάλλου, τις προηγούμενες μέρες οι Οικολόγοι Πράσινοι ανακοίνωσαν τη στήριξη στη Δύναμη Πολιτών και το Θανάση Μάλλιο, όπως έπραξε και ο Μανώλης Γλέζος με ανακοίνωσή του.  

 

 

 tsiprasfil.feia.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων