Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 | Μαζί με το λαό αλλάζουμε σελίδα
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,21/01/2015

 .......

Της Σόφης Παπαδόγιαννη ......

Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου αποτελούν μια ιδιαίτερα κρίσιμη μάχη. Από την έκβαση της μάχης αυτής διακυβεύεται όχι μόνο το αν η χώρα μας και ο λαός μας θα απαλλαγεί άμεσα από τα καταστροφικά μνημόνια και τις οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες του, αλλά κυρίως η προοπτική του τόπου και το μέλλον της ελληνικής νεολαίας για τα επόμενα πολλά χρόνια.

Πρόκειται για μια εκλογική μάχη, πολύ διαφορετική από αυτές που γνωρίσαμε, τουλάχιστον, στη μεταπολίτευση, αφού οι βασικοί διεκδικητές της κυβερνητικής εξουσίας δεν είναι απλά οι δύο διαφορετικές διαχειριστικές όψεις του ίδιου συστημικού νομίσματος αλλά δύο αντίθετοι κόσμοι.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με το άμεσο πρόγραμμα του και με εχέγγυο τα νέα, άφθαρτα και φερέγγυα πρόσωπα που στελεχώνουμε τα ψηφοδέλτια του, ζητά και μπορεί να φέρει σε πέρας την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας.

Μια ευθύνη που δεν την αναζητά για να μοιράσει ρόλους και οφίτσια, αλλά για να δώσει από καλύτερη θέση μαζί με τον ελληνικό λαό μία μεγάλη μάχη για την αποκατάσταση της κυριαρχίας, της δικαιοσύνης, της ελπίδας και της προοπτικής για την πατρίδα μας.

Τα θεμέλια προκειμένου αυτή η μάχη να είναι επιτυχής μπαίνουν στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Και επειδή αυτή η μάχη υπερβαίνει το ΣΥΡΙΖΑ και αφορά το σύνολο των εργαζομένων, της νεολαίας και των λαϊκών στρωμάτων της χώρας είναι μια μάχη από την οποία κανένας νέος άνθρωπος, κανένας εργαζόμενος ή επαγγελματίας δεν μπορεί να απέχει.

Με τη ψήφο μας στις 25 Ιανουαρίου έχουμε την ιστορική ευκαιρία να ανοίξουμε μια καινούργια σελίδα για την Αριστερά, το μαζικό κίνημα και το λαό μας και να καθορίσουμε τις πολιτικές εξελίξεις. Μια ευκαιρία που δεν επιτρέπεται να τη σπαταλήσουμε!

 

*Η Σόφη Παπαδόγιαννη είναι υποψήφια με το ΣΥΡΙΖΑ στη Β' εκλογική περιφέρεια της Αθήναςsofi15.JPGNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων