Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 | Ξεκίνημα για το ΣΥΡΙΖΑ
Τελευταία ενημέρωση:Δευτέρα,05/01/2015

  ...

Με συγκέντρωση- συζήτηση ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος για το ΣΥΡΙΖΑ στη Μεταμόρφωση. Την Κυριακή 04.01 οι υποψήφιοι βουλευτές Β' Αθήνας Δημήτρης Στρατούλης ( νυν βουλευτής), Σόφη Παπαδόγιαννη (μέλος της Π.Γ του ΣΥΡΙΖΑ) και ο Δρ. Οικονομικών Γιάννης Τόλιος μίλησαν σε πολίτες της Μεταμόρφωσης σε καφέ της πόλης.
 
Στην ομιλία της η Σόφη Παπαδόγιαννη εστίασε στην προσπάθεια της ΝΔ να αντιστρέψει την πραγματικότητα, να αποσπάσει την προσοχή από τα 2,5 χρόνια διακυβέρνησης της χώρας και την ολοκληρωτική αθέτηση των δεσμεύσεων που προεκλογικά είχε αναλάβει. “Προσπαθούν διαστρέφοντας την πραγματικότητα, διακινώντας ψέμματα, φόβο και τρόμο να κρατηθούν στην εξουσία. Είναι βέβαιο ότι δεν θα τα καταφέρουν. Το 2015 δεν είναι 2012, ο λαός μας πλέον γνωρίζει”.
 
Σε πτυχές του οικονομικού προγράμματος και σε ζητήματα χρέους στάθηκε ο Γιάννης Τόλιος. “Η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας είναι όρος για την επιβίωσή της, ανέφερε. Το εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ έχει στόχο να εποανεκκινήσει την παραγωγή, να τονώσει τα εισοδήματα, να παράξει εντέλει εισόδημα για τη χώρα και το λαό....Το χρέος δεν είναι διαχειρίσιμο”, συνέχισε, αναλύοντας τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη διαχείρισή του.
 
“Είμαστε έτοιμοι για τη διακυβέρνηση της χώρας” σημείωσε ο Δημήτρης Στρατούλης. “Έχουμε έτοιμα τα νομοσχέδια που θα καταθέσουμε και θα ψηφίσουμε το πρώτο τετράμηνο, είναι αυτά που ήδη έχουμε καταθέσει ως προτάσεις νόμου στη Βουλή....Ο ΣΥΡΙΖΑ εργάζεται εντατικά όλο αυτό το διάστημα...Δεν θα κάνουμε ούτε βήμα πίσω από το πρόγραμμά μας”, κατέληξε.

 

Στη συνέχεια ακολούθησαν δεκάδες ερωτήσεις και τοποθετήσεις από τους παρευρισκόμενους, με αποτέλεσμα η συζήτηση να διαρκέσει περισσότερες από 3 ώρες.  


sygksyrizametsi (2) modified.jpg
sygksyrizametsi (7) modified.jpg
sygksyrizametsi (1) modified.jpg

sygksyrizametsi6modified.jpg
sygksyrizamets10 (1).jpg
sygksyrizamets10 (2).jpg

sygksyrizamets10 (3).jpg
sygksyrizamets10 (4).jpg
sygksyrizamets10.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων