Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Μήνυμα προς καπνιστές...
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,20/06/2014

...

από το σύλλογο γυναικών 

....

Η εικόνα της παιδικής χαράς με στοίβες αποτσίγαρα επάνω στα χαλίκια και τα μικρά παιδιά να τα πιάνουν για να τα βάλουν στο στόμα τους ήταν η εικόνα που ευαισθητοποίησε το Σύλλογο Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Από τη μία πλευρά η προστασία του περιβάλλοντος και της υγείας των παιδιών και από την άλλη το σκεπτικό «δεν πετάω αλλά ξαναχρησιμοποιώ» υπήρξε το έναυσμα για τη δράση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15.06.2014 από τα μέλη του.

Αφού υπήρξε η σχετική επικοινωνία με τον Δήμο Λυκόβρυσης –Πεύκης δέκα χρησιμοποιημένα μεταλλικά δοχεία, βαμμένα με χαρούμενα χρώματα με το μήνυμα προς τους καπνιστές ότι τα αποτσίγαρα θα πρέπει να μην τα πετάμε κάτω αλλά στα δοχεία συλλογής τους, τοποθετήθηκαν σε τρεις παιδικές χαρές του Δήμου μας που βρίσκονται στο Άλσος Βαρβαρέσου στην Πεύκη, στην πλατεία Υδατόπυργου και στην πλατεία Θράκης στην Λυκόβρυση.
Στη δράση παραβρέθηκε και η εκπρόσωπος της Οικολογικής Κίνησης
Πεύκης κα Μαρίτα Κουρούπη.

Μετά από αυτή τη δράση ελπίζουμε ότι τα μηνύματα κρατώ το περιβάλλον καθαρό, προστατεύω το παιδί και ανακυκλώνω μεταδόθηκαν στους καπνιστές συμπολίτες μας καθώς μπορούν και αυτοί πλέον να βοηθήσουν έμπρακτα στην βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας.

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου
Γυναικών Λυκόβρυσης-Πεύκης

 

 

 

 

 

 

Κύπρου 7, 141 23 Λυκόβρυση, E-mail : womenlype@gmail.com
 apotsigarapaidikixara1.jpg
apotsigarapaidikixara2.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων