Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,20/06/2014

...

Ημερίδα του συνδέσμου των 21 ΟΤΑ....

Η δια βίου μάθηση – δηλαδή η απόκτηση γνώσεων, εξειδικεύσεων και δεξιοτήτων οι οποίες συμπληρώνουν την τυπική εκπαίδευση- έχει μπει για τα καλά στη ζωή όλων μας. Αποτελεί ένα από τα μέσα αυτοβελτίωσης που μπορούν να βοηθήσουν να μπει και να παραμείνει κάποιος στην αγορά εργασία. Επίσης η ραγδαία διείσδυση της ψηφιακής τεχνολογίας σε όλους τους τομείς της παραγωγής αλλά και της καθημερινής ζωής, επιβάλλει ακόμη πιο επιτακτικά την διαρκή επιμόρφωση.


Έχοντας υπόψη τα παραπάνω, ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (21 ΟΤΑ) διοργανώνει, με την υποστήριξη του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» την Τετάρτη 25 Ιουνίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου «Μανόλης Αναγνωστάκης».


Στο πλαίσιο της ημερίδας θα παρουσιαστούν οι αποκτηθείσες εμπειρίες από την υλοποίηση των προγραμμάτων Δια βίου Μάθησης στους δήμους καθώς και θα παρουσιαστεί το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Capacity Building for Lifelong Learning Programme – CB4LLP.

 diavioulykovrisi1.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων