Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Ο Τάσος Μαυρίδης ευχαριστεί
Τελευταία ενημέρωση:Πέμπτη,05/06/2014

...

Ανακοίνωση της παράταξης Η Πόλη της Ζωής μας...

 

Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες,

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την ευκαιρία που δώσατε σε εμένα και τον συνδυασμό μου να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα που σας παρουσιάσαμε και να πάμε όλοι μαζί τον δήμο μας μπροστά. Η επιλογή σας ήταν ένα ηχηρό μήνυμα για Ανανέωση και Δημιουργία. Δώσατε μια μεγάλη νίκη στις δυνάμεις της Ανάπτυξης, της Αλληλεγγύης και της Προόδου. Σας ζητήσαμε την εμπιστοσύνη σας και εσείς μας δώσατε την δύναμη να αλλάξουμε το πρόσωπο της πόλης. Η δική σας καθαρή εντολή, αποτελεί το ισχυρότερο κίνητρο για να δουλέψω μαζί με τους συνεργάτες μου για την πόλη της ζωής μας, για την πόλη που μας αξίζει.

Ξεκινάμε άμεσα επαφές για την οριστική και βιώσιμη διευθέτηση των δανείων του δήμου. Προχωράμε στην υλοποίηση προτάσεων για το ΕΣΠΑ και χαρτογραφούμε τις ανάγκες του δήμου για αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και των υπηρεσιών. Δίνουμε έμφαση στην καθαριότητα της πόλης και στην αποκατάσταση και επέκταση των χώρων πρασίνου. Προχωράμε στην σωστή συντήρηση των σχολικών κτηρίων κάθε βαθμίδας και κάθε παιδικής χαράς σε κάθε γωνία του Δήμου.

Σε αυτή την προσπάθεια συμμετέχουμε όλοι. Καλούμε όλους τους συναδέλφους, από όλους τους συνδυασμούς να συνεργαστούμε για το δήμο που αγαπάμε, καλούμε όλους τους δημότες της πόλης να συμπορευτούν μαζί μας και να συμμετέχουν ενεργά στην υλοποίηση ρεαλιστικών και κοινωνικά αποδεκτών λύσεων. Από 1η Σεπτεμβρίου ο πολίτης δεν είναι πλέον απλός θεατής αλλά αντίθετα αποκτά ενεργό ρόλο στις αποφάσεις που τον αφορούν.

Σε αυτή την δύσκολή εποχή που διανύουμε, ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη αποτελούν το συστατικό για να κάνουμε το όραμα πραγματικότητα, γιατί κανείς δεν μπορεί να στερήσει την ελπίδα από αυτούς που δουλεύουν, δημιουργούν και σχεδιάζουν με ήθος και σεβασμό στο συνάνθρωπο.

Η εκλογική περίοδος τελείωσε. Συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι για να γυρίσουμε σελίδα στον τρόπο διοίκησης του Δήμου.

Ξεκινάμε από σήμερα, για το σήμερα και το αύριο του Δήμου που αξίζει σε εμάς και στα παιδιά μας.

Με εκτίμηση,

 

Τάσος Μαυρίδης

 mayridistasos.JPGNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων