Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Η Ριζοσπαστική Ανατροπή σχετικά με την πώληση του ΕΘΙΑΓΕ
Τελευταία ενημέρωση:Πέμπτη,29/05/2014

...

Ανακοίνωση της παράταξης...

Μέλη της Ριζοσπαστικής Ανατροπής Λυκόβρυσης – Πεύκης, με επικεφαλής τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους Μανόλη Πάγκαλο και Εύη Βατσακλή - Παπαδημούλη, επισκέφθηκαν το Εθνικό Ίδρυμα Αγροτικής Έρευνας (ΕΘ.Ι.ΑΓ.Ε.), στη Λυκόβρυση, και συνομίλησαν με διευθυντικά του στελέχη.

Από τη συνάντηση προέκυψε η άμεση αναγκαιότητα κοινής δράσης όλων των φορέων της περιοχής και των ερευνητών και εργαζομένων του ιδρύματος, για την αντιμετώπιση της προσπάθειας πώλησης του οικοπέδου των 98 στρεμμάτων από το ΤΑΙΠΕΔ.

Όπως, και στο άμεσο παρελθόν, είχαμε διατυπώσει, στο υπό πώληση οικόπεδο υφίσταται η Εθνική Συλλογή Αμπέλου με εκατοντάδες ποικιλίες και με ανυπολόγιστη τεχνογνωσία στα τέσσερα Ινστιτούτα που λειτουργούν, υπό την οργανογραμματική δομή του ΕΘΙΑΓΕ.

Πριν από μια εβδομάδα διατυπώσαμε την ανάγκη άμεσης σύγκλισης του Δημοτικού Συμβουλίου, με λόγο και στις νεοεκλεγείσες παρατάξεις, έτσι ώστε από κοινού να αντιμετωπισθεί η διαμορφωθείσα κατάσταση, γεγονός που δεν έχει μέχρι σήμερα πραγματοποιηθεί.

Όλοι σχεδόν οι συνδυασμοί που μετείχαν στις πρόσφατες εκλογές διατυπώνουν αφενός την αγωνία τους για τον υπό πώληση δημόσιο χώρο και αφετέρου ζητούν τη σύγκλιση του έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου.

Καλούμε το απερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο να κατανοήσει την ιστορική ευθύνη και να αρθεί στις πραγματικές ανάγκες της περιόδου.

Καλούμε τους απερχόμενους Δημοτικούς Συμβούλους να ζητήσουν την άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου, για να παρακαμφθούν οι όποιες γραφειοκρατικές απόψεις εκφράζονται από μερίδα της Δημοτικής Αρχής.

Η Ριζοσπαστική Ανατροπή Λυκόβρυσης – Πεύκης βοήθησε στην ανάρτηση στο χώρο του ΕΘΙΑΓΕ πανό με τη διατράνωση της κοινής οργής για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Στόχος μας είναι η συντεταγμένη στάση όλων των παραγόντων του Δήμου και των κατοίκων για την προώθηση νομικών, ενημερωτικών και κινηματικών πρωτοβουλιών.ethiage.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων