Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Οι Αεροπρόσκοποι στο Φεστιβάλ Παιδιού
Τελευταία ενημέρωση:Δευτέρα,26/05/2014

 ...

 

Οι Αεροπρόσκοποι Πεύκης όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος συμμετέχοντας ενεργά στο 37ο Φεστιβάλ Παιδιού, κατασκεύασαν και λειτούργησαν παιχνίδια για μικρά και μεγάλα παιδιά.

Μέσα από το παιχνίδι χάρισαν δυνατές εμπειρίες στα παιδιά που προσπάθησαν να περάσουν την “γέφυρα της μαϊμούς”, να σκοπεύσουν κέντρο στο στόχο της τοξοβολίας, να παίξουν και να περάσουν ξένοιαστες στιγμές.

Οι βαθμοφόροι ακούραστοι λειτουργοί περίμεναν υπομονετικά μέχρι και το τελευταίο παιδί να ευχαριστηθεί το παιχνίδι του.

Οι Ναυτοπρόσκοποι Λυκόβρυσης συμμετέχοντας ενεργά για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ παιδιού κατασκεύασαν και λειτούργησαν τον πύργο αναρρίχησης.

Παράλληλα η Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης ανέλαβε με το Προσκοπικό καφενείο την εξυπηρέτηση των παρευρισκομένων με καφέδες, γλυκά, αναψυκτικά και γρήγορο φαγητό.

Την “τιμητική” του είχε ο Στέφανος με τις γευστικές κρέπες που ετοίμαζε. Για όσους δεν πρόλαβαν να τις γευτούν λόγω της εξαιρετικά μεγάλης ζήτησης ζητάμε συγγνώμη.

Να διευκρινίσουμε στο σημείο αυτό ότι όλες οι δραστηριότητες των Αεροπροσκόπων βασίζονται στην αυστηρά εθελοντική συμμετοχή των μελών τους.

 

Την τελευταία ημέρα Κυριακή 11/05/2014 πραγματοποιήθηκε η μεγάλη κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς, τα αποτελέσματα της οποίας έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα : http://aeroproskopoipefkis.eu/nea-draseis/systima/item/116-apotelesmata-klirosis-laxeioforou-agoras

 

Οι Αεροπρόσκοποι Πεύκης ευχαριστούν τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης για την εξυπηρέτηση και αρωγή του στις δραστηριότητες που ανέπτυξαν στο 37ο Φεστιβάλ Παιδιού.

Όλα τα έσοδα της λαχειοφόρου αγοράς και του Προσκοπικού Καφενείου θα υποστηρίξουν τις θερινές μεγάλες δράσεις των τμημάτων, Αγέλη, Ομάδα, Κοινότητα, όπως άλλωστε γίνεται κάθε χρόνο.

Οι φετινές θερινές κατασκηνώσεις θα πραγματοποιηθούν τον μήνα Ιούλιο στο κατασκηνωτικό κέντρο του Φοίνικα της Σύρου για την Ομάδα από 17έως 29 και για την Αγέλη από 20 έως 29.

 

 aerosko.jpg
aeroskopoi.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων