Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Γιατί κ. Μαυρίδη δεν παίρνετε θέση για το ΕΘΙΑΓΕ;
Τελευταία ενημέρωση:Πέμπτη,22/05/2014

...

Ανακοίνωση της Κοινωνίας Ενεργών Πολιτών...

Μέχρι τώρα δεν μίλαγε γιατί δεν ασχολιόταν με φήμες!!!

Τώρα που η σκληρή πραγματικότητα χτυπάει την πόρτα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και ιδιαίτερα της Δημοτικής Κοινότητας Λυκόβρυσης γιατί δεν μιλάει;

Το ΕΘΙΑΓΕ στη Λυκόβρυση κ. Μαυρίδη πωλείται και σας το λέμε μήπως και δεν το έχετε μάθει ακόμα.

Γιατί αν το έχετε μάθει, τότε μας εντυπωσιάζει η σιωπή σας.

Και δεν εντυπωσιάζει μόνο εμάς, εντυπωσιάζει και τους κατοίκους της Λυκόβρυσης που γλιτώσανε στο παρά ένα τη μετεγκατάσταση των Ρομά στον ίδιο χώρο, θέμα που ξεκίνησε από ένα δικό σας λάθος, αν θυμάστε.

Αλήθεια κ. Μαυρίδη γιατί δεν κάνατε τον κόπο να βγάλετε ένα απλό δελτίο Τύπου, με το οποίο να λέτε ξεκάθαρα ότι είστε αντίθετος στη δημιουργία Business Park μέσα στον αστικό ιστό της Λυκόβρυσης.

Τι σας εμποδίζει;

Να είστε σίγουρος, ότι στην εκκωφαντική σας σιωπή, οι κάτοικοι της Πεύκης και ιδιαίτερα της Λυκόβρυσης θα απαντήσουν με το μόνο τρόπο που έχουν.

Μαζί τους και Δημοτικές Παρατάξεις με ευαισθησία και αγώνες για το καλώς εννοούμενο συμφέρον του Δήμου μας και των πολιτών.

Την Κυριακή 25 Μαϊου, όλοι αυτοί θα ψηφίσουν μαζικά Κοινωνία Ενεργών Πολιτών και Μαρία Γώγου, γιατί ήταν αυτοί, που από την πρώτη στιγμή τάχθηκαν ενάντια σε αυτό που πρόκειται να καταστρέψει τη προαστιακή φυσιογνωμία της πόλης, την προαστιακή φυσιογνωμία του Δήμου.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΙΑΓΕ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

 energwn politwn.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων