Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Ανακοίνωση Ριζοσπαστικής Ανατροπής Λυκόβρυσης - Πεύκης
Τελευταία ενημέρωση:Τρίτη,20/05/2014

 ...

Αγαπητοί συμπολίτες,

Εκφράζουμε σε όσες και όσους μας ψήφισαν, στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής, τις ευχαριστίες μας από βάθους καρδιάς.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας και σε όλους, είτε μας ψήφισαν είτε όχι, για τα θετικά τους λόγια, εκτιμώντας το ήθος, τις θέσεις και τον αγώνα μας.

Προσπαθήσαμε για την υπέρβαση, προσπαθήσαμε για την ανατροπή.

Δεν πετύχαμε το στόχο της ανατροπής, όμως στήσαμε τη βάση, που δεν υπήρχε. Πλέον, ως νέα παράταξη, έχουμε λόγο στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, που μέχρι σήμερα δεν είχαμε.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας να σας πείσουμε για τις απόψεις μας, με έργα και προτάσεις και όχι με στείρα κριτική. Θα σταθούμε αρωγοί στις θετικές, υπέρ της κοινωνίας, πρωτοβουλίες της νέας δημοτικής αρχής. Αντίθετα, θα ασκήσουμε αυστηρή κριτική σε ενέργειες αντίθετες με τις βασικές μας αρχές.

Την επόμενη Κυριακή, οι συνδυασμοί των Τάσου Μαυρίδη και Μαρίας Γώγου διεκδικούν, σε δεύτερο εκλογικό γύρο, τη δημοτική αρχή.

Εξαρχής, με ιδιαίτερα κριτική σκέψη, είχαμε σταθεί αρνητικοί στη γενικότερη παρουσία και των δύο στη λειτουργία του Δήμου. Η δήθεν ανεξάρτητη υπόσταση που επικαλούνται δεν αποδεικνύεται. Η ταύτισή τους με την αποδοχή των μνημονίων και του νόμου Καλλικράτη είναι δεδομένη, συνεπώς δεν μπορούν να εκφράσουν τις βασικές μας αρχές.

Καλούμε τους φίλους και τις φίλες μας, την επόμενη Κυριακή, να ψηφίσουν ανάλογα με τι επιτάσσει η συνείδησή τους, λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω δεδομένα.

Την Κυριακή 25/5 ψηφίζουμε Ρένα Δούρου και Δύναμη Ζωής στην Περιφέρεια Αττικής και ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές.rizoanatropi.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων