Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Ημέρα Βενεζολάνικου Πολιτισμού στην Πεύκη
Τελευταία ενημέρωση:Κυριακή,20/10/2013

 .....
Workshop για το μουσικό όργανο μπαντόλα, προβολή της ταινίας «Καρτ ποστάλ από το Λένινγκραντ» (Postales de Leningrado) και συναυλία με τον Carlos Hidalgo, διάσημο βενεζολάνο καλλιτέχνη της μπαντόλας, παραδοσιακού οργάνου των πεδιάδων της Βενεζουέλας, περιελάμβανε η Ημέρα Βενεζολάνικου Πολιτισμού, που συνδιοργανώθηκε  την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013 στην Αίθουσα «Μανώλης Αναγνωστάκης» και στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης από την Πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας, το Δήμο Λυκόβρυσης - Πεύκης (Ν.Π.Δ.Δ. «Πε.Α.Π») και την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης.
Πλήθος κόσμου, η Επιτετραμμένη της Πρεσβείας της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Αθήνα κα. Hasdiris Odalis Quintana Oberto, ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Δημήτρης Φωκιανός μετά της συζύγου του, η Πρόεδρος του «Πε.Α.Π» κα Νικολαροπούλου, η Πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης κα Μήτση, κ.ά. έδωσαν το παρόν.
Το κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει την παραδοσιακή μουσική της Βενεζουέλας ενώ η ταινία «Καρτ-ποστάλ από το Λένινγκραντ», σε σενάριο και σκηνοθεσία της Mariana Rondon, μια από τις μεγαλύτερες βενεζολάνικες παραγωγές και διεθνώς βραβευμένη, μετέφερε την ατμόσφαιρα του ανταρτοπόλεμου των Απελευθερωτικών Ένοπλων Δυνάμεων της Βενεζουέλας (FALN) κατά της κυβέρνησης, την δεκαετία του 1960. epitetramenivenezouela.jpg
CARLOS HIDALGO.jpg
koinostinekdilosi.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων