Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Νεο ντοκουμέντο διαψεύδει το Δήμαρχο για το έργο της Πλατείας και της Λεωφόρου Ειρήνης
Τελευταία ενημέρωση:Τρίτη,08/10/2013

 

... Γιατί έκρυβε επί 13 μήνες από το Δημοτικό Συμβούλιο την απόφαση για το έργο;

  

....

Οι αποκαλύψεις για τις ευθύνες του δημάρχου για την απώλεια των μεγάλων έργων της Πεύκης είναι καταιγιστικές. Και συνεχείς. Οι κάτοικοι του δήμου μας, που βλέπουν την πόλη να διαλύεται λόγω της ανεπάρκειας του κ. Φωκιανού, είναι ανάστατοι μετά τις αποκαλύψεις ότι ο δήμαρχος κρατούσε ΕΠΙ 13 ΜΗΝΕΣ κρυφά από το δημοτικό συμβούλιο την απόφαση της οικονομικής επιτροπής για συνέχιση του διπλού έργου της ανάπλασης της Λεωφόρου Ειρήνης.

 

Οι συνέπειες αυτής της απαράδεκτης ενέργειας του κ. Φωκιανού, του ανθρώπου που διέλυσε σε τρία χρόνια έναν από τους πιο καθαρούς και λειτουργικούς δήμους της χώρας είναι τεράστιες. Γιατί η Περιφέρεια Αττικής βλέποντας τη διετή καθυστέρηση στην έναρξη του έργου το απένταξε προ ολίγου καιρού από το πρόγραμμα χρηματοδότησης.

 

Στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο ο κ. Φωκιανός μπροστά στην κριτική που δέχτηκε όχι μόνο από το Γιάννη Θεοδωρακόπουλο και την αντιπολίτευση αλλά ακόμα και από δικούς του δημοτικούς συμβούλους αναγκάστηκε να ξανακαθήσει στο τραπέζι για να συζητηθεί το θέμα με την Περιφέρεια Αττικής. Αλλά πανικόβλητος καθώς είναι δεν σταμάτησε να παραπλανεί τους πολίτες με διάφορα ψέματα. Χρειάστηκε σε λίγες ώρες να βγάλει όχι ένα αλλά δύο δελτία τύπου (υβριστικά βεβαίως κατά του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου) προσπαθώντας να κάνει τη νύχτα ημέρα.

 

Είναι κεντρική μας επιλογή να μην τον ακολουθήσουμε στον κατήφορο. Έτσι κι αλλιώς είναι πλέον παρελθόν για την πόλη, και οι πολίτες (αλλά και πολλοί συνεργάτες του) του έχουν δείξει την έξοδο. Με τον τίτλο «του πλέον αποτυχημένου δημάρχου» της Αττικής. Εμείς εργαζόμαστε με πνεύμα συνεργασίας για το μέλλον της πόλης, δεν μας εκφράζει το παρελθόν του κ. Φωκιανού. Τον αφήνουμε να συνεχίσει τις ύβρεις του. Είναι θέμα παιδείας και αγωγής του καθενός.

 

Αλλά για να βγάζουν οι κάτοικοι συμπεράσματα για τα μεγάλα ψέματα που λέει και γράφει ο δήμαρχος παραθέτουμε ένα ακόμα ντοκουμέντο, τη σελίδα 33 του προϋπολογισμού της Περιφέρεια Αττικής για το 2012, όπου αναφέρεται ρητά η ανάπλαση της Λεωφόρου Ειρήνης και η κατασκευή της Κεντρικής Πλατείας. Όπου διαψεύδεται και πάλι ο ισχυρισμός του ότι δήθεν δεν υπήρχε χρηματοδότηση του έργου από την Περιφέρεια Αττικής.

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Υ.Γ. Πανικόβλητος από τις ευθύνες του για την απένταξη του έργου προσπαθεί να καλλιεργήσει φοβίες. Και βγάζει ακατάλληλα όλα τα έργα και κατάλληλα μόνο τα δικά του, τα οποία όμως δεν τα έχουμε δει γιατί γίνονται επί χάρτου. Νοιάζεται δήθεν για τους εμπόρους αλλά δεν λέει ότι το έργο είναι να γίνει ανά τετράγωνο, οπότε η όχληση θα είναι περιορισμένη. Και μετά η Λ. Ειρήνης θα είναι για πάντα ένα στολίδι για την πόλη και για την αγορά. Αλλά νομίζει ότι βρισκόμαστε στις εκλογές του 2010 όταν παραπλάνησε αρκετούς πολίτες.

 ergapeukisproipologismos.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων