Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | Νέα Φιλαδέλφεια:Θεατρική παράσταση από την Παιγνιοθήκη
Τελευταία ενημέρωση:Κυριακή,06/12/2009

Περίσσεψε η συγκίνηση στο κοινό, από την απρόσμενη επιτυχία της παράστασης 



Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2009, τη θεατρική παράσταση της παιγνιοθήκης Νέας Φιλαδέλφειας, στην αίθουσα τελετών του 8ου δημοτικού σχολείου της πόλης.
Στην παράσταση παρευρέθηκε ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας κ. Σταύρος Κόντος ο οποίος επισήμανε την εξαιρετική προσπάθεια που γίνεται στη παιγνιοθήκη, τα αποτελέσματα της οποίας φαίνονται στον τρόπο με τον οποίο τα παιδιά ερμηνεύουν τους ρόλους τους, καθώς και η αντιδήμαρχος κοινωνικής μέριμνας της πόλης κα. Σταυρούλα Κοσμά. Η Ρούλα Κοσμά τόνισε ότι η κοινωνική πολιτική του δήμου σέβεται και στηρίζει αυτή τη κατηγορία των συμπολιτών μας, που διεκδικούν να αγωνίζονται, με κύριο όπλο τη δύναμη της ψυχής τους. Την επιμέλεια της παράστασης είχε η κα. Μαρία Τσουκαλά, ενώ τη σκηνοθεσία της παράστασης είχε η δραματοθεραπεύτρια της παιγνιοθήκης Μάνια Συριοπούλου. Στο πέρας της παράστασης, η κ. Κοσμά ευχαρίστησε το κοινό για την παρουσία του και την αγάπη του και τίμησε όλους τους συντελεστές της παράστασης και όσους προσφέρουν στην Παιγνιοθήκη, προσφέροντας τους λουλούδια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Σταύρος Κόντος, ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Καρακαξίδης, Πρόεδροι και μέλη Δ.Σ. Πολιτιστικών Συλλόγων και Φορέων της πόλης, Διευθυντές, καθώς και εκπαιδευτικοί και μέλη Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων κ.α.

Το κοινό χειροκρότησε την εξαιρετική παράσταση, και τις εξαιρετικές
ερμηνείες των παιδιών, και έδωσαν ραντεβού για τις επόμενες δραστηριότητες της παιγνιοθήκης.

 



paignioth1.JPG
paigniothiki2.JPG
paigniothkipar1.jpg

paignithikiparai.jpg



Newsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων