Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | Νέα Ιωνία:Ολοκληρώθηκε το Συμπόσιο του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,02/12/2009

 Ολοκληρώθηκε τη Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009, το 4ο συμπόσιο του Κέντρου Σπουδής και Ανάδειξης Μικρασιατικού πολιτισμού, με θέμα ¨Πολιτικοί, κοινωνικοί, και οικονομικοί θεσμοί, των ελλήνων της Μικράς Ασίας κατά τους νεότερους χρόνους¨, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 27 - 28 - 29 Νοεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Νέας Ιωνίας, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία.
Το πρόγραμμα της 3ης ημέρας περιελάμβανε, δύο συνεδρίες με τρείς εισηγητές έκαστη, και χωρίς προκαθορισμένη θεματικήν ενότητα, έτσι ο κάθε ομιλητής είχε τη δυνατότητα να αναπτύξει το θέμα του δικού του ενδιαφέροντος, συμβάλλοντας έτσι στη συζήτηση περισσότερων πτυχών της ζωής των ελλήνων της Μικράς Ασίας, μαγνητίζοντας φυσικά το ενδιαφέρον του κοινού.
Μετά τους ομιλητές το λόγο πήρε ο κ. Χάρης Σαπουντζάκης πρόεδρος του Κε.Μι.Πο., ο οποίος αναφέρθηκε, σε όλες τις εκδηλώσεις του συμποσίου, τονίζοντας τη συνεισφορά όλων στη συλλογική μνήμη.Στη συνέχεια δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει, τους ανθρώπους που συνέβαλαν στην επιτυχίαν όλων των συμποσίων, λέγοντας οτι το φετινό έκλεισε τον πρώτο κύκλο, ανοίγοντας νέους δρόμους και προκλήσεις για το μέλλον.Ταυτόχρονα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην -ομολογουμένως- υψηλή προσέλευση νέων ανθρώπων, που παρατηρήθηκε καθ' όλη τη διάρκεια του συνεδρίου.
Το συμπόσιο ολοκληρώθηκε, με τη χορωδία και την ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής του πνευματικού κέντρου του δήμου, υπό τη διεύθυνση του κ. Βαγγέλη Σαραντίδη, να εκτελεί παραδοσιακά μικρασιάτικα τραγούδια.
 kemipo20091.JPG
kemipo20094.JPG
xarissapountzakis.JPGNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων