Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | Λυκόβρυση: Ημερίδα για την ενεργειακή συμπεριφορά κτιρίων και ανθρώπων.
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,02/12/2009

 ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ημερίδα σχετικά με την ενεργειακή κατανάλωση των κτιρίων και των κατοικιών, διοργάνωσε η Κίνηση Πολιτών Λυκόβρυσης την Κυριακή 29 Νοεμβρίου και ώρα 11 π.μ. στα γραφεία της απέναντι από το δημαρχείο της πόλης.
Η ημερίδα ξεκίνησε με μια σύντομη ομιλία του προέδρου της Κίνησης Πολιτών κ. Παπαδιαμάντη, ο οποίος αναφέρθηκε στα θέματα περιβάλλοντος, αλλά και στην εξοικονόμηση ενέργειας μέσω της μείωσής της από την οικιακή κατανάλωση. Ανάμεσα στους ομιλητές ήταν και η κα. Γεωργαλά η οποία εστίασε στο θέμα των μονώσεων των παλαιότερων κτιρίων, αλλά και πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα μόνωσης. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Κυλλίμης μηχανολόγος μηχανικός που ανέπτυξε το θέμα της επίδρασης στην εξοικονόμηση, των εγκαταστάσεων του κτιρίου. Επίσης ο κ. Γκόνιας, ένας εκ των ομιλητών, μηχανικός που εργάζεται σε εταιρίες Α.Π.Ε, ανέπτυξε τον πραγματικό ρόλο των φωτοβολταϊκών στο σήμερα, αλλά και στο μέλλον. Ενώ από την πλευρά του δήμου, μια σύντομη ομιλία έκανε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νικολιδάκης, που έδωσε το στίγμα των προθέσεων του δήμου, που τάσσεται στο πλευρό των πολιτών, σε κάθε δίκαιο αίτημά τους, ειδικά για το περιβάλλον.
Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με ανοιχτή συζήτηση ανάμεσα στους πολίτες, και στους ειδικούς, λύνοντας έτσι πολλές απορίες που δημιουργήθηκαν στο κοινό κατά τη διάρκεια των ομιλιών. Ο πρόεδρος της κίνησης πολιτών δεσμεύτηκε, για πολλές ακόμα περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες.
 EKDILOSIkinisispoliton.jpg
enregiakinisilikovrisi.JPGNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων