'/> Συμμετέχει στις κινητοποιήσεις για την Παγκόσμια Ημέρα της Υγείας ο Σ.Ε.Π.Ε. Γ.Σεφέρης | Έκφραση

Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ | Συμμετέχει στις κινητοποιήσεις για την Παγκόσμια Ημέρα της Υγείας ο Σ.Ε.Π.Ε. Γ.Σεφέρης
Τελευταία ενημέρωση:Τρίτη,06/04/2021

 .......

Συμμετοχή στο Κάλεσμα του Συλλόγου Εργαζομένων του νοσοκομείου ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ  στις 12.00' και κάλεσμα στήριξης της συγκέντρωσης της ΟΕΝΓΕ  στις 16.00' Υπ. Υγείας   .......

    Από το Δ.Σ. του Σ.Ε.Π.Ε. "Γ.Σεφέρης" εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


   Ένα χρόνο από το ξέσπασμα της πανδημίας οι γιατροί και οι υγειονομικοί του δημόσιου συστήματος υγείας δίνουν καθημερινά διπλό αγώνα.


    Μέσα στα νοσοκομεία, στο πλευρό των ασθενών, σε συνθήκες τραγικών ελλείψεων σε προσωπικό, υποδομές και εξοπλισμό αποτέλεσμα της διαχρονικής πολιτικής της υποχρηματοδότησης και της εμπορευματοποίησης του δημόσιου συστήματος υγείας, έξω από τα νοσοκομεία, για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας, στο πλευρό του λαού που δοκιμάζεται, για μέτρα προστασίας της υγείας και της ζωής του.


    Η κυβέρνηση όμως παρά την εκτίναξη της νοσηρότητας και της θνητότητας  από τον  κορονοϊό , συνεχίζει να κρατάει ερμητικά κλειστές τις πόρτες των μεγάλων ιδιωτικών θεραπευτηρίων στους ασθενείς της επιδημίας για να μη «μολυνθούν» τα κέρδη τους, την ώρα που διασωληνωμένοι ασθενείς αφήνουν την τελευταία τους πνοή εκτός Μ.Ε.Θ.


    Παρά την προσπάθεια της κυβέρνησης να επικρατήσει σιγή νεκροταφείου, να φιμώσει τη φωνή κάτω από τις μάσκες, τα σωματεία των εργαζομένων στα νοσοκομεία προχωρούν σε πολύμορφες δράσεις την Τετάρτη 7 Απριλίου. παγκόσμια μέρα για την υγεία, στις πύλες εισόδου των νοσοκομείων και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας στις 4 μ.μ.   Η ΟΕΝΓΕ  απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής και στα υπόλοιπα συνδικάτα.


    Ο ΣΕΠΕ «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ » συμμετέχει στις κινητοποιήσεις των υγειονομικών και καλεί τα μέλη του να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο « ΑΓΙΑ  ΟΛΓΑ» στην πύλη του ιδρύματος  στις 12 το μεσημέρι  στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας διεκδικώντας μαζί τους:


-          Άμεση και άνευ όρων επίταξη των μεγάλων ιδιωτικών νοσοκομείων, του προσωπικού και του εξοπλισμού τους.

-          Άνοιγμα όλων των κλινών ΜΕΘ και πρόσληψη - εκπαίδευση του αναγκαίου αριθμού προσωπικού για τη λειτουργία τους. Άμεση επίταξη όλων των δομών του ιδιωτικού τομέα Υγείας (χειρουργείων, κλινών ΜΕΘ, εργαστηρίων κ.λπ.).

-          Μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών, νοσηλευτών και όλων των υπόλοιπων ειδικοτήτων και κλάδων (παραϊατρικό, καθαριότητα, σίτιση, φύλαξη, διοικητικοί, τεχνικοί).

-          Να μην απολυθεί κανείς! Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

 

-          Εξασφάλιση των απαραίτητων μέσων και μέτρων προστασίας. Άμεσα εξοπλισμό όλων των υγειονομικών μονάδων με τα απαιτούμενα υλικά.692f17c4c1ef6eb1155f73bbd426600f_XL.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων