Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΠΕΡΑΜΑ | Ερωτηματικά από την καθυστερημένη ανάρτηση της προκήρυξης για τα 8μηνα
Τελευταία ενημέρωση:Δευτέρα,22/02/2021

 .......

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Περάματος ......

     Από τη Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Περάματος εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


    Η δημοτική αρχή ανακοίνωσε 44 προσλήψεις 8μηνης διάρκειας με την προκήρυξη να τρέχει Σάββατο 20 έως Τρίτη 23 Φλεβάρη, ενώ οι συμβάσεις θα υπογραφούν στις 28 Φλεβάρη.


    Ερωτήματα βέβαια γεννώνται γιατί, ενώ η ομόφωνη απόφαση πάρθηκε από τις 11 Φλεβάρη στην Οικονομική Επιτροπή στην οποία συμμετέχουμε ως Λαϊκή Συσπείρωση,  η προκήρυξη αναρτήθηκε καθυστερημένα βάζοντας ασφυκτικά περιθώρια στη συγκέντρωση δικαιολογητικών και στην ηλεκτρονική υποβολή.


    Ωστόσο,   προϋπόθεση για την πρόσληψη όσων υποψηφίων δηλώσουν συμμετοχή στην ειδική προκήρυξη  είναι να μην ανήκουν σε ομάδα υψηλού κινδύνου, με βάση τις εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών και Υγείας (!!). Οι συγκεκριμένες διατάξεις, που υποτίθεται ότι έρχονται να αντιμετωπίσουν έκτακτες ανάγκες λόγω covid-19, ανοίγουν νέα, θλιβερά, και επικίνδυνα μονοπάτια στις εργασιακές σχέσεις.


     Οι διατάξεις που οδηγούν σε αποκλεισμό από τις προσλήψεις ανέργων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες (αντίστοιχες διατάξεις ίσχυαν στην εκπαίδευση που απέκλεισαν από τρίμηνες συμβάσεις ακόμα και εγκύους) είναι απάνθρωπες και βαθειά αντεργατικές.


 

     Αντί να στηρίξουν, ενοχοποιούν όσους αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας. Η λέξη ΝΤΡΟΠΗ είναι λίγο!!! Επιπλέον, σε έναν δήμο που σύμφωνα με τις καταγγελίες των ίδιων των εργαζομένων δεν έχουν λάβει τα Μέτρα Ατομικής Προστασίας του 2020, ενώ πρόσφατα είχαμε κρούσματα ανάμεσα στους εργαζομένους του δήμου, σε έναν δήμο που υπάρχουν καταγγελίες για φθαρμένα λάστιχα στα απορριμματοφόρα, έρχεται ο ίδιος ο δήμος ως μακρύ χέρι της κεντρικής διοίκησης να υλοποιήσει στο ακέραιο αυτήν την αντεργατική ρύθμιση . Να παρθεί πίσω τώρα αυτή η απαράδεκτη διάταξη!!!! Να παρθούν  όλα τα μέτρα από τον δήμο για την ασφάλεια και υγιεινή των υπαλλήλων! Να αποδοθούν τα ΜΑΠ του 2020.  lasinionia1111111111111.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων