Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ | Σύσκεψη Δημάρχου - Προέδρου ΕΕΑ
Τελευταία ενημέρωση:Σάββατο,20/02/2021

 .......

Ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας .......

      Από το γραφείο επικοινωνίας του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


     Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας – ΕΕΑ: Με την ένωση των δυνάμεών μας μπορούμε να πετύχουμε πολλά


    Σύσκεψη εργασίας (μέσω τηλεδιάσκεψης) με τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, πραγματοποίησε την Πέμπτη 18/02 ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος. Στην τηλεδιάσκεψη μετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακής Πολιτικής Θάνος Λέκκας και συνεργάτες του προέδρου του ΕΕΑ.

 

    Στην τηλεδιάσκεψη συζητήθηκαν ενδελεχώς οι συνέπειες της πανδημίας του covid-19 στην ελληνική και κατ’ επέκταση στην τοπική οικονομία.

 

    Η σημερινή κατάσταση της ελληνικής οικονομίας δεν επιτρέπει κανέναν εφησυχασμό. Στο πλαίσιο αυτό και υπό την πίεση της πανδημίας, με την ένωση των δυνάμεών μας - Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών - μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

 

    Η συνεργασία του ΕΕΑ με τον Δήμο μας κρίνεται εξαιρετικά σημαντική και συγκεκριμένα άμεσα προγραμματίζονται οι παρακάτω δράσεις:

 

1. Δημιουργία δωρεάν ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) και ιστοσελίδας από το ΕΕΑ για τους επαγγελματίες του Δήμου μας

2. Δωρεάν κατάρτιση δεξιοτήτων για τους επαγγελματίες του Δήμου μας, μέσω του προγράμματος του ΕΕΑ και της Περιφέρειας Αττικής «Προώθηση της Ανάπτυξης των Δεξιοτήτων και της Προσαρμοστικότητας του Ανθρώπινου Δυναμικού στους Τομείς της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης» ύψους 2.000.000€

3. Συνεργασία και παροχή μελέτης για τη δημιουργία Τοπικού Αναπτυξιακού Σχεδίου για περιοχή του Δήμου μας (City Branding), στα πρότυπα του προγράμματος AGORA ATHENS

4. Εκδηλώσεις επιχειρηματικότητας και ενημέρωσης των τοπικών επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών του Δήμου μας για επίκαιρα θέματα όπως Προγράμματα ΕΣΠΑ/ΟΑΕΔ, Πτωχευτικό Δίκαιο, Ρευστότητα, Σεμινάρια Σύγχρονης Εκπαίδευσης

5. Ανταποδοτικές συμβουλευτικές Υπηρεσίες ΕΕΑ προς τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες του Δήμου μας (φοροτεχνικοί, δικηγόροι, εργατολόγοι)

6. Δωρεάν τηλε-εκπαιδεύσεις  από κορυφαίους εισηγητές ανά κλάδο για τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις του Δήμου μας (σύμφωνα με τις δικές μας ανάγκες)

7. Παρουσία υπηρεσίας ψηφιακού βοηθού για την ιστοσελίδα του Δήμου μας

8. Συμμετοχή από κοινού σε Προγράμματα όπως τα Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου

 

 

    Στεκόμαστε με τρόπο ουσιαστικό και αποτελεσματικό στο πλευρό των επιχειρήσεων της πόλης προετοιμάζοντας την  επόμενη ημέρα, με στόχο την τοπική ανάπτυξη και ευημερία, την διατήρηση των θέσεων εργασίας και την προοπτική λειτουργίας νέων επιχειρήσεων στην μετά covid εποχή.151457498_449808623030922_6935259058777778337_n.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων