Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΗΡΑΚΛΕΙΟ | Νέα δωρεάν rapid covid tests στον Δήμο από τον ΕΟΔΥ
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,19/02/2021

 .......

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου από τις 10.00 το πρωί έως τις 15.00 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία της πόλης (έξω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ) .......

    Από το γραφείο επικοινωνίας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


    Δωρεάν rapid covid test κάνει ξανά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Μετά τα drive through που έγιναν πριν περίπου ένα μήνα, αυτή τη φορά τα συνεργεία του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου από τις 10.00 το πρωί έως τις 15.00 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία της πόλης (έξω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ) για να διεξάγουν γρήγορα, εύκολα και απλά τεστ στους πεζούς. Το μόνο που χρειάζεται είναι η αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζει ο εξεταζόμενος τον αριθμό του ΑΜΚΑ.


    Φυσικά, στα τεστ οι Ηρακλειώτες θα προσέρχονται τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας (μάσκες, αποστάσεις κλτ) ακολουθώντας τις οδηγίες που θα τους δίνονται στο σημείο από την Κοινωνική Υπηρεσία, την Δημοτική Αστυνομία και τους ανθρώπους του ΕΟΔΥ.


    Για τα αποτελέσματα, δεν χρειάζεται η παραμονή στον χώρο της εξέτασης (πόσο μάλλον για να μην δημιουργηθεί συνωστισμός) καθώς οι εξεταζόμενοι θα τα λάβουν με μήνυμα στο κινητό που θα δηλώσουν.


 

    Εξετάζονται άτομα από 10 ετών και πάνω. Για τη μετάβαση στον χώρο της δράσης στέλνουμε sms με τον κωδικό 1 στο 13033.Rapid covid tests.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων