Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ | Στον ύπνο έπιασε η Μήδεια τη δημοτική αρχή
Τελευταία ενημέρωση:Πέμπτη,18/02/2021

 ......

Ανακοίνωση του γραφείου τύπου της Δημοτικής Παράταξης "+Δήμος Μπροστά" .......

    Από το γραφείο τύπου της Δημοτικής Παράταξης “+Δήμος Μπροστά” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


    Απροετοίμαστη η δημοτική αρχή μπροστά σε ένα ακραίο καιρικό φαινόμενο για το οποίο πολλές ημέρες πριν είχε ενημερωθεί. Πλήρως ανεπαρκής να ανταποκριθεί στις ανάγκες των δημοτών τις δύσκολες αυτές ώρες, λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης. 


    Πιο συγκεκριμένα, η δημοτική αρχή δεν έχει μεριμνήσει για ανοιχτές θερμαινόμενες αίθουσες όπως διαθέτουν άλλοι δήμοι, φυσικά με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για την αποφυγή της διασποράς της πανδημίας του κορονοϊού. 


 

    Ακόμη δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για τη διάνοιξη των δρόμων και τη ρίψη αλατιού στα πεζοδρόμια του δήμου για την ευκολότερη μετακίνηση των δημοτών. Τέλος, δεκάδες τηλέφωνα από δημότες και κατοίκους ,που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα τα οποία έχει δημιουργήσει η χιονόπτωση, έχουν μείνει αναπάντητα. Συνεπώς, γίνεται φανερή η πλήρης αδυναμία και ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής να ανταποκριθεί στις ακραίες καιρικές συνθήκες αν και η παρούσα κατάσταση είχε γνωστοποιηθεί από τις αρμόδιες αρχές αρκετές ημέρες νωρίτερα. DHMOSMPROSTA3.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων