Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ | Ανετοιμότητα και ανευθυνότητα στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας
Τελευταία ενημέρωση:Πέμπτη,18/02/2021

 ......

Καταλογίζει στη διοίκηση του Δήμου η "Δύναμη Πολιτών" Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας .......

    Ανετοιμότητα και ανευθυνότητα στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας «Μήδεια» καταλογίζει με ανακοίνωση της η Δύναμη Πολιτών Ν.Φιλαδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας στη Δημοτική Αρχή.


    Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου της Δύναμης Πολιτών έχει ως εξής:

 

    Παρά τις διαβεβαιώσεις του δημάρχου ότι όλα πήγαν καλά στην πόλη μας, η δημοτική αρχή αποδείχθηκε ανεύθυνη και ανέτοιμη να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που δημιούργησε η επέλαση της «Μήδειας». Αντί να έχει προετοιμάσει τις υπηρεσίες για μια αναμενόμενη από μέρες κακοκαιρία έτρεξε εκ των υστέρων να φωτογραφηθεί για να μοιράσει αυτάρεσκες φωτογραφίες, που όμως δεν μπορούν να κρύψουν την πραγματικότητα: ακόμα και το αλάτι που όφειλε ο Δήμος να έχει στις αποθήκες του, παραγγέλθηκε μόλις την Τρίτη 16/2 το μεσημέρι και ενώ οι δρόμοι της πόλης ήταν για ώρες κλειστοί από χιόνι.


    Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους υπαλλήλους που στελέχωσαν τα συνεργεία και βρέθηκαν εκτεθειμένοι στις καιρικές συνθήκες, αλλά δεν μπορούμε παρά να στηλιτεύσουμε την έλλειψη ενός στοιχειώδους σχεδίου.


    Η πόλη μας για άλλη μια φορά βρέθηκε εκτεθειμένη στις καιρικές συνθήκες. Δεκάδες σπίτια στους Απομάχους έμειναν χωρίς ρεύμα σχεδόν μια ολόκληρη μέρα, ενώ η πόλη μας έμεινε αποκομμένη χωρίς συγκοινωνίες. Η δημοτική αρχή της πόλης αρκέστηκε να... ευλογήσει τα γένια της, στην ίδια γραμμή με το «επιτελικό κράτος» του κ. Μητσοτάκη που παρέμεινε θεατής των καιρικών φαινομένων.


     Οι εκτεταμένες διακοπές ρεύματος, η διακοπή κυκλοφορίας στους σύγχρονους αυτοκινητόδρομους που διαθέτει πλέον η χώρα, η παράλυση κάθε δραστηριότητας είναι αποτελέσματα μια πολιτικής διάλυσης των δημόσιων δομών και εγκατάλειψης των υπηρεσιών προστασίας των πολιτών.


 

    Εκφράζουμε σε όλους τους συμπολίτες μας που υπέφεραν την αμέριστη συμπαράστασή μας.  Screenshot 2021-02-18 124354.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων